Α2 Γυναικών: Ηττήθηκε αλλά κέρδισε βαθμό σε ματς – γκραν γκινιόλ στην Καβάλα η Νίκη Αλεξανδρούπολης

Μεγάλη προσπάθεια και έντονα παράπονα από την διαιτησία για την Νίκη Αλεξανδρούπολης, η οποία πάλεψε απέναντι στην Καβάλα αλλά ηττήθηκε με 3-2. Μοναδικό κέρδος ο πολύτιμος βαθμός που πήρε στην προσπάθεια παραμονής της ομάδας.

Η ομάδα του Ανδρεάδη προσπάθησε να πάρει την νίκη αλλά διαιτητής και εκνευρισμός έφεραν την ήττα με 3-2 από τον ΑΟ Καβάλα.

Η Νίκη έκανε εξαιρετικό ξεκίνημα και προηγήθηκε στο σκορ με 0-2 κερδίζοντας με 22-25 και τα δύο πρώτα σετ, δείχνοτνας ότι μπορεί να φύγει και με τρίποντο. Ο ΑΟ Καβάλα αντέδρασε έκανε το 1-2 με 25-16, το 4ο σετ ήταν φοβερό με μεγάλες φάσεις και εναλλαγή στο σκορ με την Νίκη να έχει πολλά παράπονα από την διαιτησία καθώς σύμφωνα με τους ανθρώπους της έπαιξε μεγάλο ρόλο έτσι ώστε να ανατραπεί το 13-17 και να κατακτήσει το σετ η Καβάλα με 25-23.

Στο τάι μπρέικ η Νίκη προσπάθησε για την νίκη αλλά λίγο ο εκνευρισμός αλλά και τα λάθη, με την ψυχολογία να είναι εναντίον της μετά την ανατροπή, στοίχισαν με συνέπεια να χάσει το σετ με 15-11 και να φύγει με 1 βαθμό από το Κλειστό της Καλαμίτσας.

ΝΙΚΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ (Ανδρεάδης): Πεπόνη, Χατζηνικολάου, Σιδηροπούλου, Παπάζογλου, Καραμιχάλη, Μπακλαβά, Κάλφα (λ)/ Κεσεσίδου