Πρόεδρος της Σχολικής Β’βαθμιας Κομοτηνής ο Λεχούδης, αντιπρόεδρός της ο Λάπατας που ανέλαβε και πρόεδρος της «Καραθεοδωρή»

Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Κομοτηνής ορίστηκε στο δημοτικό συμβούλιο ο μπασκετμπολίστας του ΓΑΣ Κομοτηνή και προπονητής του Ηρόδικου Κίμωνας Λεχούδης.

Διαδέχεται στην θέση αυτή τον Στράτο Τσακιρίδη, που ανέλαβε πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Επιτροής, διαδεχόμενος στην θέση αυτή τον παρατηρητή διαιτησίας Μανώλη Ταπαντζά που δεν κατέβηκε στις πρόσφατες δημοτικές εκλογές αλλά μεταπήδησε στην περιφερειακή αυτοδιοίκηση.

Τόσο ο Λεχούδης στην Δευτεροβάθμια όσο και ο Τσακιρίδης στην Πρωτοβάθμια θα έχουν μάλιστα ως αντιπρόεδρο στις Επιτροπές τουςέναν άλλον άνθρωπο του αθλητισμού που εξελέγη δημοτικός σύμβουλος τον περασμένο Μάιο. Ο λόγος για τον διαιτητή της ΕΠΣ Θράκης Σάκη Λάπατα.

Ο τελευταίος ορίστηκε και πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Αναπτυξιακής Ανώνυμης Εταιρείας Κ. Καραθεοδωρή του Δήμου Κομοτηνής. Διαδέχεται στη θέση αυτή την Αφροδίτη Καρελιάδου.

Στην άλλη σημαντική για τα αθλητικά δρώμενα απόφαση, πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης με την επωνυμία Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Πολιτισμού – Παιδείας – Αθλητισμού Κομοτηνής ορίστηκε εκ νέου η νυν πρόεδρος της ΔΚΕΠΠΑΚ Νατάσα Λιβεριάδου με αντιπρόεδρο τον Κίμωνα Λεχούδη.