Νέα «αναταραχή» στον Εθνικό από επιστολή του ΔΣ στους γονείς των 13 «ανταρτών»

Την ωρα που υπάρχουν τα γνωστά ζητήματα με το επαγγελματικό τμήμα βόλεϊ του Εθνικού Αλεξανδρούπολης που εξακολουθεί να διανύει δύσκολες μέρες με το μέλλον να μην προοιωνίζεται ευοίωνο με βάση όσα έγιναν και στην Γενική Συνέλευση, αναταραχή δημιουργήθηκε εκ νέου στα αναπτυξιακά τμήματα που ανήκουν στον Ερασιτέχνη.

Ως γνωστόν τα αναπτυξιακά τμήματα είχαν ουσιαστικά οδηγηθεί στην διάσπαση με την απόφαση των γονέων 13 αθλητών να κάνουν προπονήσεις υπό τον Σάκη Μουστακίδη, τον οποίο δεν αναγνωρίζει ως προπονητή στα αναπτυξιακά τμήματα ο Ερασιτέχνης. Μάλιστα οι 13 αντάρτες κατέβηκαν ως ομάδα και σε τουρνουα στην Ορεστιάδα ενώ το περασμένο Σαββατοκύριακο ήταν να πάνε στη Βουλγαρία, ωστόσο η συμμετοχή τους ακυρώθηκε.

Στο μεταξύ όπως αποκάλυψε ο διευθυντης των αναπτυξιακών τμημάτων του Εθνικού Θανάσης Κασαμπαλής, από την προπερασμένη Παρασκευή οι «αντάρτες» επέστρεψαν στις προπονήσεις της ομάδας παρά το γεγονός ότι απουσίαζαν σχεδόν δύο μήνες από αυτές. Δεδομένης αυτής της εξέλιξης, την Κυριακή εστάλη επιστολή στους γονείς των 13 αυτών παιδιών την οποία υπογράφουν ο πρόεδρος του ΜΓΣ Αυγερινός Μεσινέζης και η γραμματέας Βίκυ Κοϊνάκη.

Στην επιστολή προ τους γονείς τονίζεται ο αδικαιολογητα μεγάλος αριθμός απουσιών των παιιδών, τονίζεται ότι ουσιαστικά με την συμπεριφορά τους και την συμμετοχή σε προπονήσεις με άλλο προπονητή ο άθε αθλητής διαπράττει πειθαρχικά παραπτώματα που τιμωρούνται από τον εσωτερικό κανονισμό του συλλόγου και ουσιαστικά δίνεται συγχωροχάρτι για όσα έχουν συμβεί ως σήμερα αλλά τίθεται ο καθένας προ των ευθυνών του ενόψει συνέχειας.

Ο Θανάσης Κασαμπαλής έχει καταγγείλει ότι ορισμένοι γονείς δεν γνώριζαν τους κινδύνους στους οποίους είχαν υποβάλει τα παιδιά τους με την επιλογή τους. Ωστόσο υπάρχουν και εκείνοι που εξακολουθούν να διαφωνούν και μάλιστα έγιναν έξαλλοι μετά από αυτήν την επιστολή που έλαβαν, θεωρώντας ότι έχει εκβιαστικό και απειλητικό χαρακτήρα.

Στο ThrakiSportS έφτασε από έναν τέτοιο γονέα αντίγραφο της επιστολής που έλαβε, την οποία και δημοσιεύουμε, δεδομένου ότι αποτελεί ένα κρίσιμο έγγραφο που ήδη έχει δημιουργήσει νέα αναταραχή στις τάξεις των ακαδημιών του ιστορικού συλλόγου…