ΕΠΣ Έβρου: Με σπασμένα τα φρένα η ΑΕ Διδυμοτείχου απέναντι στον Έβρο Σουφλίου

Σε καθαρά τυπική διαδικασία μετέτρεψε το παιχνίδι κόντρα στον Έβρο Σουφλίου η ΑΕ Διδυμοτείχου, η οποία επικράτησε με 4-1.

Έχει βαλθεί να τρελάνει κόσμο η ομάδα της ΑΕ Διδυμοτείχου! Με το σημερινό 4-1 η ομάδα του Χρήστου Μαυράκη.. λύγισε και το Σουφλί, φιγουράροντας έτσι αήττητη στην 1η θέση της βαθμολογίας της Α’ Κατηγορίας της ΕΠΣ Έβρου.

Στο πρώτο μέρος και σ’ ένα βαρύ αγωνιστικό χώρο οι γηπεδούχοι ευτύχησαν να προηγηθούν μόλις στο 2′ με τον Παπούδη αλλά πριν καλά προλάβουν να πανηγυρίσουν οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν γρήγορα και έφτασαν στην ισοφάριση με τον Νεζμεντίν μόλις στο 5ο λεπτό. Οι δύο ομάδες προσπάθησαν έχοντας ελάχιστες ακόμη ευκαιρίες αλλά τελικά οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια με το ισόπαλο 1-1.

Στο δεύτερο μέρος όμως μίλησε ο.. νόμος της ΑΕ Διδυμοτείχου με τους γηπεδούχους να πετυχαίνουν άλλα 3 γκολ και να «καθαρίζουν» την ομάδα του Έβρου Σουφλίου. Οι Παπούδης με το δεύτερο προσωπικό του γκολ στο (54′) έφτασε στα 8 στο πρωτάθλημα, ο Θάνος «Αλούπης» (76′) και Γιαννόπουλος (83′) έγραψαν το τελικό 4-1 χαρίζοντας άλλους τρεις βαθμούς στην ομάδα τους, σημειώνοντας και πάλι τα κρίσιμα τέρματα. Τίποτα δεν άλλαξε μέχρι το φινάλε, με την ΑΕ Διδυμοτείχου να διατηρεί το αήττητο και τους 24 βαθμούς.