Καταγγελία Καρυπίδη από την Αθήνα: «Δεν υπάρχει πρόσβαση για ΑμεΑ στον Άγνωστο Στρατιώτη» (+video)

Σε μια σημαντική καταγγελία προχώρησε το μεσημέρι της Κυριακής μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ο Αλεξανδρουπολίτης παραολυμπιονίκης της κολύμβησης Δημήτρης Καρυπίδης, που τυγχάνει και στέλεχος του Συλλόγου Ατόμων με Αναπηρία της Κομοτηνής Ηρόδικος.

Βρέθηκε στο κεντρικότερο σημείο της Αθήνας και πήγε σε ένα από τα πιο σημαντικά ίσως μνημεία που έχει η ελληνική πρωτεύουσα, αυτό του Αγνώστου Στρατιώτη το οποίο επισκέπτονται όλοι οι ξένοι επίσημοι σε κάθε επίσκεψή τους στην Αθήνα.

Ενώ ανακοινώθηκε ότι από τον Ιανουάριο οι Τσολιάδες της Προεδρικής Φρουράς που φυλάνε σε 24ωρη βάση το Μνημείο θα φοράνε επιτέλους και την παραδοσιακή θρακιώτικη ενδυμασία, ο θρακιώτης παραολυμπιονίκης και όσοι δεν έχουν δυνατότητα να περπατήσουν δεν μπορεί να τους δει καθώς δεν υπάρχει η παραμικρή ράμπα για ΑμεΑ.

Ο Δημήτρης Καρυπίδης έσπευσε εκνευρισμένος να δημοσιοποιήσει το ζήτημα με το ακόλουθο βίντεο και παρακάλεσε τους φίλους του να κάνουν κοινοποιήσεις, μπας και ευαισθητοποιηθεί το αυτί κάποιου υπευθύνου…