ΕΠΣ Θράκης: Καθάρισε το γήπεδο του Μεγάλου Κρανοβουνίου ο Δήμος Κομοτηνής

Τις απαραίτητες εργασίες καθαριότητας και ευπρεπισμού, που χρόνια τώρα ζητούσαν οι κάτοικοι του Μεγάλου Κρανοβουνίου στο γήπεδο ποδοσφαίρου, έκανε ο Δήμος Κομοτηνής.

Την είδηση μετέφερε ο πρόεδρος του πολιτιστικού μορφωτικού συλλόγου Μεγάλου Κρανοβουνίου «το Γενέσιον της Θεοτόκου» Ναθαναήλ Μολλάς, γράφοντας «μετά από πολλές οχλήσεις προς την προηγούμενη δημοτική αρχή για χρόνια προβλήματα που υπάρχουν στον οικισμό του Μεγάλου Κρανοβουνίου και στα οποία υπήρχε τεράστια καθυστέρηση στην ανάληψη ενεργειών για την λύση αυτών, οφείλω ως πρόεδρος του πολιτιστικού – μορφωτικού συλλόγου Μεγάλου Κρανοβουνίου να ευχαριστήσω προσωπικά αλλά και συλλογικά το ενδιαφέρον της νέας δημοτικής αρχής και τον τοπικών συμβούλων αυτής, ώστε να δοθούν λύσεις σε σημαντικά προβλήματα του οικισμού. 

Ένα τέτοιο πρόβλημα ήταν και ο καθαρισμός του γηπέδου του οικισμού και του περιβάλλοντα χώρου. Από σήμερα το πρωί το ενδιαφέρον της δημοτικής αρχής αποτυπώθηκε με την εμφάνιση μηχανημάτων στο χώρο του γηπέδου δίνοντας τα πρώτα αποτελέσματα της λειτουργίας τους […]».