«Ο κόσμος του Έβρου να ενώσει τις δυνάμεις του, έχει ανάγκη το ελληνικό βόλεϊ έναν δυνατό Εθνικό»

Σε δηλώσεις που προκαλούν αίσθηση προχώρησε ο προπονητής του Παναθηναϊκού Δημήτρης Ανδρεόπουλος μετά το τέλος του σαββατιάτικου αγωνα με τον Εθνικό.

Μιλώντας στην ιστοσελίδα της Volley League ο Ανδρεόπουλος, που τυγχάνει και ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής Ανδρών, ανέφερε:

«Εχουμε συνηθίσει διαφορετικά τις συνθήκες στην Αλεξανδρούπολη. Πάντα δεχόμασταν πίεση εδώ αλλά σήμερα ήμασταν πιο χαλαρά. Εύχομαι ο κόσμος της Αλεξανδρούπολης και του Εβρου να συμπαρασταθεί στο σύλλογο και να ενώσει τις δυνάμεις του να ανέβει πάλι ο Εθνικός εκεί που του αξίζει. Το ελληνικό βόλεϊ και ειδικά το ανδρικό βόλεϊ έχει ανάγκη έναν δυνατό Εβρο και έναν δυνατό Εθνικό».

Από την πλευρά του, ο προπονητής του Εθνικού Γιώργος Ανδραβίζος είπε:

«Οι συνθήκες είναι δύσκολες για όλους και επίσης γνωστές σε όλους. Αυτό που θέλω είναι τα παιδιά να βελτιώνονται και η ομάδα να κερδίζει εμπειρίες. Αυτό που τους ζητώ είναι να χαίρονται τα παιχνίδια και να παίζουν σωστά χωρίς εύκολα λάθη. Κρατάμε το χειροκρότημα του κόσμου που στήριξε την προσπάθεια των παιδιών. Ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα το ματς ήταν μία γιορτή».