Volley League: Δηλώσεις Δαλακούρα και Ρούσση μετά το Κηφισιά – Εθνικός

Στην επίσημη ιστοσελίδα της Volley League μίλησαν ο παίκτης του Εθνικού Αλεξανδρούπολης Κώστας Δαλακούρας και της Κηφισιάς Λυκούργος Ρούσσης ύστερα από την δύσκολη επικράτηση των Αθηναίων εντός έδρας με 3-0.

Ο ακραίος του Εθνικού Αλεξανδρούπολης Κώστας Δαλακούρας δήλωσε: «Η ομάδα συνεχίζει να προπονείται κάτω από δύσκολες συνθήκες και κάθε παιχνίδι για εμάς μοιάζει με “Γολγοθά”. Στο γήπεδο προσπαθούμε να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Σε κάποια σημεία μένουμε από δυνάμεις και από λύσεις. Έτσι και σήμερα.και σε αυτό οφείλεται το γεγονός ότι χάνουμε συνεχόμενους πόντους. Χαίρομαι που πάμε κόντρα στα προγνωστικά που έλεγαν ότι θα ήμασταν σάκος του μποξ΄. Όλες οι ομάδες μα σέβονται και εμείς κοιτάμε να κρατήσουμε ψηλά τον Εθνικό. Κρατάω την καλή υποδοχή και την προσπάθεια που καταβάλαμε».

Από την πλευρά του, ο πασαδόρος του ΑΟΠ Κηφισιάς Λυκούργος Ρούσσης δήλωσε: «Παρά τη νίκη πιστεύω ότι δεν ήμασταν όπως θα έπρεπε. Ειδικά στο 1ο και στο 3ο σετ κάναμε αρκετά λάθη που ευτυχώς δεν μας στοίχησαν.Έχουμε κάποια προβλήματα τα οποία και πρέπει να τα λύσουμε με σκληρή δουλειά. Ο Εθνικός έπαιξε ελεύθερα και έκανε μία καλή εμφάνιση. Πρέπει να βρούμε τον αγωνιστικό μας ρυθμό και την αγωνιστική μας ταυτότητα».