Φιλική τριάρα των παλαιμάχων της ΑΕ Κομοτηνής επί του Τσάρεβο της Βουλγαρίας

Το περασμένο Σάββατο πραγματοποιήθηκε στην Κομοτηνή η προγραμματισμένη φιλική συνάντηση μεταξύ των παλαιμάχων της ΑΕ Κομοτηνής και της ομάδας του Tsarevo Βουλγαρίας.

Ο αγώνας έγινε στο γήπεδο του Πόντου Κομοτηνής στην Εκτενεπόλ λόγω εργασιών που γίνονται στα αποδυτήρια του γηπέδου της Παραδημής.

Κάτω απο ιδανικές για την εποχή καιρικές συνθήκες έγινε ένα πολυ καλό παιχνίδι και απο τις δυο ομάδες.Τελικό σκορ 3-1 με τα γκολ της ΑΕΚ να τα πετυχαίνουν δύο ο Γ. Μηλιατζόπουλος και ένα ο Νεστορίδης.

Η ομάδα της Κομοτηνής αγωνίστηκε με τους Παπάζογλου (προπονητής), Χατζηισαάκ, Καζάκη, Μηλιατζόπουλο Π, Τσολακίδης, Τουρχάν, Μάρκογλου, Κουτσαντώνη, Νεστορίδη, Γιαννακίδη, Μηλιατζόπουλος Γ. και Γεωργιάδη. Επαιξαν και οι Εξακοίδης, Τοπαλίδης και Πετρίδης.

«Η αποστολή του Tsarevo αποτελούμενη απο (30) τριάντα άτομα ήρθε οικογενειακώς στην πόλη μας έμεινε τρείς ημέρες και ανεχώρησαν σήμερα κατενθουσιασμένοι από την φιλοξενία και την εδώ διαμονή.

Άλλωστε και απο μόνο του το γεγονός του οτι προτίμησαν να έρθουν για δεύτερη συνεχόμενη φορά στην Κομοτηνή απο το να επιλέξουν να πάνε κάπου αλλού το αποδεικνύει. Τους ευχαριστούμε πολύ» καταλήγει σχετική ανακοίνωση στο facebook των παλαιμάχων της ΑΕΚ Κομοτηνής.