Α2 Ανδρών: Όμορφα βολεϊκά Σαββατοκύριακα στα γήπεδα της Θράκης

Η Θράκη έχει την τύχη φέτος να εκπροσωπείται από τρεις ομάδες στην Α2 Ανδρών σε κάθε γωνία της. Από την Ορεστιάδα και τον Άθλο, στην Κομοτηνή και την ΑΕ Κομοτηνής μέχρι και την Ξάνθη και τον τοπικό Ερμογένη, μαζί με τις ομάδες και ο κόσμος και τα νέα και μικρά παιδιά έχουν αγκαλιάσει τις ομάδες.

Απόδειξη αυτού; Το γεγονός ότι παρα την μικρή σχετικά παρουσία του κόσμου της Κομοτηνής στο γήπεδο για το τοπικό ντέρμπι με τον Ερμογένη, ο παλμός ήταν δυνατός με τους οπαδούς να φωνάζουν και να χειροκροτούν ενώ με το τέλος του αγώνα μικροί φίλοι του αθλήματος μπήκαν στο γήπεδο πιάνοντας τις μπάλες του βόλεϊ, αρχίζοντας το παιχνίδι ανάμεσα στο φιλέ

Παράλληλα και άνθρωποι των ομάδων ακολουθούν με τις οικογένειες τους και τα παιδιά τους την ομάδα στο γήπεδο, όπως ο φίλαθλος της ΑΕ Κομοτηνής κ. Καραγκιοζάκης, που πάντα βρίσκεται δίπλα στην ομάδα στηρίζοντας την.

Ανάλογα σκηνικά παρατηρούνται και στην Ξάνθη αλλά και στην Ορεστιάδα, όπου το βόλεϊ εξακολουθεί να αποτελεί ιεροτελεστία παρόλο που οι εποχές του Νίκου Σαμαρά δείχνουν να έχουν περάσει ανεπιστρεπτί.