ΕΣΠΕΘΡ: Αποτελέσματα Σαββατοκύριακου 2-3/11

Ολοκληρώθηκε ακόμα ένα σαββατοκύριακο στην ΕΣΠΕΘΡ γεμάτο αγωνιστική δράση σε ανδρικό, και αναπτυξιακά πρωταθλήματα.

Ξεκινώντας από τον αγώνα του ανδρικού ανάμεσα στον ΑΟ Σερρών και του ΑΟ Ορεστιάδας, όπου οι γηπεδούχοι κατέκτησαν το τρίποντο με 3-0 σετ.

Στο πρωτάθλημα των νεανίδων η Γαία Δράμας κέρδισε τον Αμυγδαλεώνα με 3-0 σετ.

Πηγαίνοντας στο πρωτάθλημα των κορασίδων και στον Β όμιλο ο Αμυγδαλεώνας κατέκτησε την νίκη με 3-0 απέναντι στον Ερμογενη2, ο Ανδροσθενης Θάσου με 3-1 απέναντι στην Ελευθερούπολη και ΓΣ Δράμας2 ηττήθηκε από τον ΑΟ Καβαλας1 με 2-3. Στον Γ όμιλο η ΑΣ Ακαδημία κατέκτησε την νίκη με 0-3 απέναντι στην ΑΕ Κομοτηνής ενώ τέλος ο Ανδροσθενης Θάσου2 ηττήθηκε με 0-3 από τον Ερμογένη Ξανθης1. Τέλος στον Δ όμιλο, ο ΑΟ Ορεστιάδας επικράτησε εκτός έδρας του ΑΟ Σουφλίου.

Στις τελευταίες κατηγόριες τώρα, στο πρωτάθλημα των παμπαίδων είχαμε μόνο μια αναμέτρηση ανάμεσα σε ΑΟ Σερρών και ΑΟ Ορεστιάδας με 1-3 σετ.

Στο πρωτάθλημα των παγκορασίδων είχαμε πλούσιο μενού αγώνων. Στον Β όμιλο ο Αδροσθενης επικράτησε με 3-2 της Ελευθερούπολης, ενώ το Παγγαίο ηττήθηκε από την Καβάλα με 0-3 σετ. Στον Γ όμιλο είχαμε την νίκη του Ερμογένη Ξάνθης1 με 0-3 απέναντι στον Ανδροσθενη2, ενώ η ΑΕ Κομοτηνής κέρδισε με 3-0 την ΑΣ Ακαδημία εντός έδρας. Τέλος στο Δ όμιλο, το Σουφλί έχασε με 0-3 από τον ΑΟ Ορεστιάδας, οι Αμαζόνες1 κατέκτησαν την νίκη με 3-0 απέναντι στον Σπάρτακο Διδυμότειχο, η Θύελλα Φερρών ηττήθηκε με 1-3 από την Νίκη Αλεξανδρούπολης και ο Άθλος Ορεστιάδας με 0-3 από τον Φοίνικα Αλεξανδρούπολης.