Δεν κινείται νομικά ο Κοκκαλίδης κατά Καραπαπά και Ολυμπιακού για την επίθεση σε βάρος του

Δεν σκοπεύει να κινηθεί νομικά κατά του αντιπροέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός Κώστα Καραπαπά ή γενικά της ομάδας ο Ξανθιώτης δημοσιογράφος και ραδιοφωνικός παραγωγός Γιάννης Κοκκαλίδης.

Σε σχέση με το επεισόδιο που σημειώθηκε στην αίθουσα Τύπου των Πηγαδίων το βράδυ του Σαββάτου, ο Ξανθιώτης δημοσιογράφος υποστήριξε πως όλα ξεκίνησαν ύστερα από μια ερώτησή του στον Πέδρο Μαρτίνς, η οποία δεν άρεσε στον προπονητή του Ολυμπιακού, ενώ κατήγγειλε και τη συμπεριφορά του γυμναστή τερματοφυλάκων των «ερυθρολεύκων», ο οποίος, όπως υποστήριξε, του επιτέθηκε λεκτικά με ύβρεις πριν έρθει ο Καραπαπάς, που καταγράφηκε από το γνωστό βίντεο που έκανε τον γύρο της Ελλάδας μέσω του ThrakiSportS.

«Έκανα μια ερώτηση στον προπονητή του Ολυμπιακού για την Ξάνθη και δεν τους άρεσε. Τον ρώτησα πώς είδε την Ξάνθη. Ο προπονητής του Ολυμπιακού σηκώθηκε κι έφυγε και η συνέντευξη Τύπου διακόπηκε. Στο διάστημα που μεσολάβησε ώσπου να έρθει ο προπονητής της Ξάνθης, μπούκαρε ο προπονητής τερματοφυλάκων του Ολυμπιακού ονόματι Αγορογιάννης και μου είπε χειρότερα, με έβρισε και είχε επιθετικές τάσεις εναντίον μου. Μετά μπούκαρε ο Καραπαπάς και με έβρισε, μου είπε αυτά που καταγράφονται στο βίντεο που κυκλοφόρησε. Όσα μου είπε ο προπονητής τερματοφυλάκων του Ολυμπιακού δεν είναι καταγεγραμμένα σε βίντεο, διότι οι δημοσιογράφοι ήταν απροετοίμαστοι. Και πέρσι μου έκαναν τα ίδια, δεν τους άρεσε η ερώτηση που έκανα στον προπονητή του Ολυμπιακού», δήλωσε στον ραδιοφωνικό σταθμό Metropolis ο Γιάννης Κοκκαλίδης.

Ο Γιάννης Κοκκαλίδης είχε πρωταγωνιστήσει και πέρυσι σε σκηνικό έντασης ανάμεσα στον ίδιο και τον Κώστα Καραπαπά, πάλι με αφορμή ερώτηση που έκανε. Πάντως, όπως διευκρίνισε στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης, δεν προτίθεται να κυνηγήσει το θέμα νομικά. Από την πλευρά της, η ΠΑΕ Ολυμπιακός δημοσιοποίησε το βίντεο της συνέντευξης Τύπου του Πέδρο Μαρτίνς, αφήνοντας να εννοηθεί (όπως προκύπτει από τα ρεπορτάζ στα ερυθρόλευκα μέσα) ότι ήταν ο Ξανθιώτης δημοσιογράφος που ήταν εριστικός με αποτέλεσμα να συμβούν όσα συνέβησαν. Δείτε το βίντεο: