LIVE η Γ’ Εθνική: Ορφέας Ξάνθης – Πανδραμαϊκός, Απόλλων Παραλιμνίου – Ηρακλής Ζυγού και η υπόλοιπη αγωνιστική

Παρακολουθήστε από το ThrakiSportS την εξέλιξη των αγώνων των δυο ομάδων της Θράκης στο πρωτάθλημα του πρώτου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Καλησπέρα! Από αυτήν την ανάρτηση θα ενημερώνεστε σε πραγματικό χρόνο για την εξέλιξη στα παιχνίδια της 7ης αγωνιστικής του πρώτου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Σε αυτήν την αγωνιστική αγωνίζονται δυο ομάδες της Θράκης, αφού το Αβατο επικράτησε το Σαββατο άνετα τον Κιλκισιακό, ενώ ρεπό έχει η Αλεξανδρούπολη.

Ο Ορφέας φιλοξενεί τον Πανδραμαϊκο, ενω δύσκολη έξοδος για τον Ηρακλη Ζυγού στις Σέρρες κόντρα στον Απόλλωνα Παραλιμνιου Πανσερραϊκό.

Θυμίζουμε και φέτος ότι χορηγός των μεταδόσεων της Γ’ Εθνικής είναι η Avance που διαθέτει την πιο πλούσια συλλογή με την οποία έχει την δυνατότητα να προσφέρει λύσεις σε κάθε ανάγκη που προκύπτει για την κίνηση των πελατών της. Εκεί θα βρείτε πολυτελή καθώς και μικρά αυτοκίνητα πόλης, μεσαίου και μεγάλου κυβισμού. Θα την βρείτε στην Αλεξανδρούπολη στο αεροδρόμιο Δημόκριτος (τηλέφωνο 25510-45403 και με ένα κλικ ΕΔΩ) αλλά και στην Καβάλα, μέσα στην πόλη στην οδό Ελ. Βενιζέλου 37 (τηλέφωνο 2510-231231 και με ένα κλικ ΕΔΩ) και στο αεροδρόμιο Μέγας Αλέξανδρος της Χρυσούπολης (τηλέφωνο 25910-53250 και με ένα κλικ ΕΔΩ).

Θυμίζουμε επίσης ότι πρέπει να κάνετε ανανέωση ή να πατάτε F5 για να ενημερώνεστε για την εξέλιξη στους αγώνες της 5ης αγωνιστικής.

Γ’ ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ – Α’ ΟΜΙΛΟΣ
7η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ 15:00)

Ορφέας Ξάνθης – Πανδραμαϊκός 0-2 (70′ Μπελμανί, 87′ Μπελμανί) (ΤΕΛΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ)

Απόλλων Παραλιμνίου – Ηρακλής Ζυγού 1-0  (93′ Γαϊδαρτζής) (ΤΕΛΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ)

Νέστος Χρυσούπολης – Δόξα Κάτω Καμήλας 1-0 (89′ Αδαμάκης) (ΤΕΛΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ)

Αετός Ορφανού – Δόξα Θεολόγου Ποτου 2-0 (2′ Κωνσταντινίδης, 69′ Καραγιαννίδης) (ΤΕΛΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ)

Πανσερραϊκός – Κεραυνός Πέρνης 5-3  (7′ Πέτρου, 9′ Γκουρτσας, 15′ Πέτρου, 26′ Γκούρτσας, 83′ Γκούρτσας – 13′ πεν. Χατζηκυριακού, 46′ Κυριακόπουλος, 73′ πεν. Μενικου) (ΤΕΛΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ)

Αρης Αβατου – Κιλκισιακος 2-0 (ΤΕΛΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ)

ΡΕΠΟ: Ένωση Αλεξανδρούπολης