Γ’ Εθνική: Δύσκολες αναμετρήσεις για Ορφέα Ξάνθης και Ηρακλή Ζυγού (15:00, LIVE ThrakiSportS)

Με τις δυο από τις τέσσερις ομάδες από την Θράκη να αγωνίζονται την Κυριακή, αφού ο Άρης Αβάτου επικράτησε στην αυλαία της 7ης αγωνιστικής το Σάββατο του Κιλκισιακου και η Αλεξανδρούπολη κάνει το ρεπό της συνεχίζεται το πρωτάθλημα του 1ου ομίλου της Γ’ εθνική.

Ξεκινάμε στις Σέρρες όπου ο Ηρακλής Ζυγού (4 βαθμοί) έχει δύσκολη αποστολή κόντρα στον Απόλλωνα Παραλιμνιου (8 βαθμοί) που δεν ξεκλινησε καλά το πρωτάθλημα. Η ομάδα του Γιάννη Δημητριάδη μετά την λευκή ισοπαλία στο ντέρμπι με τον Ορφέα Ξάνθης και την Σαββατιάτικη νίκη του Αρη Αβατου βρίσκεται στο -4 από την ζώνη του υποβιβασμού και στην δεύτερη έξοδο της εκτός Ξάνθης (ήττα στην Δράμα από τον δυνατό Πανδραμαικό) θέλει βαθμό ή βαθμούς που θα είναι οι πρωτοι στην ιστορία της.

Πολύ δύσκολο αγώνα δίνει στο γήπεδο του ΑΟΞ ο Ορφέας Ξάνθης (4 βαθμοί) κόντρα στην πιο φορμαρισμένη μαζί με τον Νέστο Χρυσουπολης ομάδα του πρωταθλήματος τον Πανδραμαικό (13 βαθμοί). Η ομάδα του Μπαμπη Χατζημεστή που έχει να κερδίσει από την πρεμιέρα του πρωταθλήματος θέλει ένα θετικό αποτέλεσμα και γιατί όχι να μην σπάσει το αήττητο των Δραμινών που ωστόσο είναι το φαβορί της αναμετρησης.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια ο πρωτοπόρος Νέστος φιλοξενεί την φορμαρισμένη Καμήλα, ο Αετός Ορφανού φιλοξενεί τον Θεολόγο και ο ο Πανσερραικός τον Κεραυνό Πέρνης.

Το πρόγραμμα της 7ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου
(2/11) Αρης Αβάτου – Κιλκισιακός 2-0
Αετός Ορφανού – Δόξα Θεολόγου Ποτου
Ορφέας Ξάνθης – Πανδραμαϊκός
Νέστος Χρυσούπολης – Δόξα Κάτω Καμήλας
Απόλλων Παραλιμνίου – Ηρακλής Ζυγού
Πανσερραϊκός – Κεραυνός Πέρνης
ΡΕΠΟ: Ένωση Αλεξανδρούπολης