Α2 Ανδρών: Δηλώσεις Ανδρεάδη για το εκπληκτικό ξεκίνημα του Ερμογένη και το επόμενο ματς στη Βέροια

Στο ThrakiSportS μίλησε ο Αλεξανδρουπολίτης διαγώνιος του Ερμογένη Ξάνθης Άρης Ανδρεάδης, ένας εκ των πρωταγωνιστών των δύο μεγάλων νικών των νεοφώτιστων στην πρώτη τους εμφάνιση στην Α2 Ανδρών.

«Ήταν ένα πολύ δυνατό παιχνίδι με πολλά σκαμπανεβάσματα στο σκορ. Προηγηθήκαμε 2-1 Στα σετ και 15-10 στο 4ο και δυστυχώς εκεί δεν καταφέραμε να καθαρίσουμε το παιχνίδι και να φύγουμε με τους τρεις βαθμούς», σχολίασε για τον αγώνα με τον Άθλο ο Εβρίτης παίκτης.

«Το ται μπρέικ κρίθηκε στις λεπτομέρειες, μετά το 10-10 ήμασταν η ομάδα με τα λιγότερα λάθη γι αυτό και κερδίσαμε, πετυχαίνοντας μια πολύτιμη νίκη». Παράλληλα, δεν ξέχασε και τους Ξανθιώτες φίλαθλους που βρέθηκαν στο γήπεδο δίπλα στην ομάδα: «Ευχαριστούμε πολύ τον κόσμο της Ξάνθης που γέμισε το γήπεδο Και μας ώθησε προς τη νίκη».

Για τον δύσκολο αγώνα με τον Φίλιππο Βέροιας, ο οποίος έχει περάσει ήδη από τις έδρες των δύο άλλων Θρακιώτικων ομάδων, της Ορεστιάδας και της Κομοτηνής, ο Ανδρεάδης σχολίασε: «Αντιμετωπίζουμε εκτός έδρας τον Φίλιππο Βέροιας την πιο δυνατή ομάδα του φετινού πρωταθλήματος και φαβορί για την άνοδο στην Α1. Εμείς θα παλέψουμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Σίγουρα είμαστε το αουτσάιντερ αλλά αν μη τι άλλο είμαστε μια μαχητική ομάδα όποτε τίποτα δεν είναι αδύνατο».

Τέλος για το 2/2 στο πρωτάθλημα καθώς και το γεγονός ότι ο Ερμογένης είναι μέχρι στιγμής η μοναδική Θρακιώτικη ομάδα της κατηγορίας με νίκη στο πρωτάθλημα δήλωσε: «Έχουμε κάνει ένα πολύ καλό ξεκίνημα με 2 νίκες σε 2 αγώνες. Σίγουρα μας ικανοποιεί αυτό το γεγονός και η ψυχολογία μας είναι ανεβασμένη για τη συνέχεια. Έχουμε θέσει ως στόχο την παραμονή μας στην κατηγορία και πρέπει να μείνουμε προσηλωμένοι σε αυτό».

Δεν παρέλειψε, τέλος, να αναφερθεί σε Άθλο Ορεστιάδας και ΑΕ Κομοτηνής επισημαίνοντας ότι «φέτος το πρωτάθλημα είναι πολύ ανταγωνιστικό και μακάρι όλες οι ομάδες της Θράκης να συνεχίσουν με νίκες και στο τέλος να έχουν εκπληρώσει όλοι τους στόχους τους».