LIVE από την Γενισέα για τη Γ’ Εθνική: Ηρακλής Ζυγού – Ορφέας Ξάνθης και η υπόλοιπη αγωνιστική

Παρακολουθήστε από το ThrakiSportS την εξέλιξη στο Ξανθιώτικο ντέρμπι Ηρακλής Ζυγού – Ορφέας Ξάνθη, αλλα και τους υπόλοιπους αγλωνες για την 6η αγωνιστική του πρώτου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Καλησπέρα! Από αυτήν την ανάρτηση θα ενημερώνεστε για την εξέλιξη στο παιχνίδι Ηρακλής Ζυγού – Ορφέας Ξάνθης και τα υπολοιπα με το οποίο ανοίγει η αυλαία της 6ης αγωνιστικής του πρωτααθλήματος της Γ’ Εθνικής. Το Σαββατο η Ενωση Αλεξανδρούπολης πήρε λευκή ισοπαλία από τον Πανσερραικό.

Θυμίζουμε και φέτος ότι χορηγός των μεταδόσεων της Γ’ Εθνικής είναι η Avance που διαθέτει την πιο πλούσια συλλογή με την οποία έχει την δυνατότητα να προσφέρει λύσεις σε κάθε ανάγκη που προκύπτει για την κίνηση των πελατών της. Εκεί θα βρείτε πολυτελή καθώς και μικρά αυτοκίνητα πόλης, μεσαίου και μεγάλου κυβισμού. Θα την βρείτε στην Αλεξανδρούπολη στο αεροδρόμιο Δημόκριτος (τηλέφωνο 25510-45403 και με ένα κλικ ΕΔΩ) αλλά και στην Καβάλα, μέσα στην πόλη στην οδό Ελ. Βενιζέλου 37 (τηλέφωνο 2510-231231 και με ένα κλικ ΕΔΩ) και στο αεροδρόμιο Μέγας Αλέξανδρος της Χρυσούπολης (τηλέφωνο 25910-53250 και με ένα κλικ ΕΔΩ).

Θυμίζουμε επίσης ότι δεν γίνεται αυτόματα ανανέωση, θα πρέπει να πατάτε το F5 αν είστε σε σταθερό υπολογιστή ή να κάνετε reload ανά τακτά διαστήματα σε συσκευές mobile για να έχετε το ακριβές αποτέλεσμα ανά πάσα στιγμή.

Γ’ ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ – Α’ ΟΜΙΛΟΣ
6η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (Ωρα έναρξης 15:00)

Ηρακλής Ζυγού – Ορφέας Ξάνθης 0-0 ΤΕΛΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ

Πανδραμαϊκός – Αετός Ορφανού 4-1 (13′ Μπελμάνι, 70′ Μπερούκας, 90′ Μπελμάνι, 90+2′ Μπερούκας – 23′ Αποστολίδης) ΤΕΛΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ

Δόξα Κάτω Καμήλας – Δόξα Θεολόγου Ποτού 2-1 (51′ Μπονέρης, 84′ Μινγκας πεν – 70′ Μπρατσιάνι) ΤΕΛΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ

Κεραυνός Πέρνης – Νέστος Χρυσούπολης 1-3 (35′ Λ. Παπαδόπουλος – 32′ Λίτσκας πεν, 64′ Αδαμάκης, 73′ Μπλιος) ΤΕΛΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ

Κιλκισιακός – Απόλλων Παραλιμνίου 0-0 ΤΕΛΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ

Ενωση Αλεξανδρούπολης – Πανσερραϊκος 0-0 ΤΕΛΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ