Champions League: Οι προβλέψεις των Θρακιωτών για τους οκτώ αποψινούς αγώνες

Ολοκληρώνεται το βράδυ η 3η αγωνιστική στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ με τα ματς τους άλλους τέσσερις ομίλους. Με την ολοκλήρωσή τους, θα έχουμε και… πρωταθλητή χειμώνα στο ThrakiSportS Champions League Predictor Game.

Βλέπετε, θα έχει συμπληρωθεί ο πρώτο γυρος στους ομιλους, αλλά θυμιζουμε οτι η διαδικασία αυτή είναι… μαραθώνιος και θα συνεχιστεί μέχρι και τον τελικό με όσους συμμετέχουν να κερδίζουν βαθμούς ανάλογα με τις (σωστές) προβλέψεις τους.

Οπως πριν από κάθε βραδιά, το ThrakiSportS παρουσιάζει τις προβλέψεις των συμμετεχόντων στο παιχνίδι για τα βραδινά ματς:

Λειψία – Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης: Το 39% βλέπει νίκη των Γερμανών, το 35% ισοπαλία και το υπόλοιπο 16% νίκη των Ρώσων.

Αγιαξ – Τσέλσι: Το 60% εκτιμά ότι θα κερδίσουν οι Ολλανδοί, το 26% βλέπει ισοπαλία και το 14% νίκη των Άγγλων.

Σάλτσμπουργκ – Νάπολι: Μόλις το 18% εκτιμά ότι θα κερδίζουν οι Αυστριακοί, το 28% βλέπει ισοπαλία και το 54% νίκη των ιταλών του Κώστα Μανωλά.

Γκενκ – Λίβερπουλ: Ούτε το 1% δεν ποντάρει στον άσσο των Βέλγων και μόλις 3% βλέπει ισοπαλία. Το υπόλοιπο 96% θεωρεί σίγουρη τη νίκη των πρωταθλητών Ευρώπης.

Ιντερ – Μπορούσια Ντόρτμουντ: Μοιρασμένα τα προγνωστικά με το 27% να ποντάρει στον άσσο των Ιταλών, το 32% στην ισοπαλία και το 41% στη νίκη των Γερμανών.

Σλάβια Πράγας – Μπαρτσελόνα: Μόλις 0,5% ποντάρει στη νίκη των Τσέχων και άλλο 1,5% στην ισοπαλία. Το υπολοιπο 98% βλέπει νίκη των Καταλανών.

Μπενφίκα – Λυών: Από τα ντέρμπι της βραδιάς με το 21% να βλέπει νίκη των Πορτογάλων, το 25% ισοπαλία και το 54% επικράτηση των Γάλλων.

Λιλ – Βαλένθια: Μόλις το 10% βλέπει νίκη της Γαλλικής Ομάδας και 26% ισοπαλία. Το υπόλοιπο 64%, δηλαδή περίπου δύο στους τρεις, ποντάρουν σε νίκη των Ισπανών.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΑ ΧΘΕΣΙΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ, ΤΙΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ ΣΤΟΥΣ ΟΜΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΕΧΕΙ ΔΙΑΜΟΡΦΩΘΕΙ Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟ PREDICTOR GAME ΤΟΥ THRAKISPORTS…