«Σταυρώνει» Κουμπαράκη ο Τάσος Κάκος, τον «αθωώνει» ο Παναγιώτης Βαρούχας

Διαφώνησαν οι δύο βασικοι τηλεκριτικοί διαιτησίας Παναγιώτης Βαρούχας και Τάσος Κάκος στο πεναλτι που ζήτησε ο ΟΦΗ στην αναμέτρηση του Σαββάτου με τον Ολυμπιακό.

«Είναι δύσκολη φάση. Δεν βρίσκει μπάλα ο Σεμέδο, το πόδι του ακουμπάει κάτω. Δεν βρίσκει τον παίκτη του ΟΦΗ που πέφτει μόνος του. Σωστά λοιπόν δεν δόθηκε πέναλτι από το VAR». Αυτό είπε ο Παναγιώτης Βαρούχας για την επίμαχη φάση στην «Αθλητική Κυριακή».

Ο Τάσος Κάκος, από την πλευρά του, είπε στην εκπομπή «Τotal Football» κάτι εντελώς διαφορετικό: «Eίναι ξεκάθαρη φάση. Ο αμυντικός του Ολυμπιακού τον βρίσκει χαμηλά και είναι πέναλτι και κίτρινη κάρτα. Είναι πάντως δύσκολο να το δει ο διαιτητής την ώρα του αγώνα».

Στη θέση αυτή επέμεινε μάλιστα και το βράδυ της Δευτέρας, στην εκπομπή «Δίκη» του Κυριάκου Θωμαΐδη. Παράλληλα, σταύρωσε τον διαιτητή VAR και για μια κόκκινη κάρτα που δεν δόθηκε εις βάρος παίκτη του ΟΦΗ.

Υπενθυμίζεται ότι διαιτησής VAR στο Καραϊσκάκη ήταν η κορυφαία σφυρίχτρα σε ολόκληρο το γεωγραφικό διαμέρισμα της Θράκης, ο Στέφανος Κουμπαράκης. Πάντως όπως διευκρινίστηκε από την εκπομπή «Δίκη», δεν κινδυνεύει με παραπομπή αφού δεν υπάρχουθν παρατηρητές για τους διαιτητές VAR…