ΕΠΣ Έβρου: Σπουδαία μεταγραφή από την Άνθεια για το Ασπρονέρι με Παπαδημητρίου

Μια ακόμη σημαντική μεταγραφή που τον καθιστά το μεγάλο φαβορί για τον τίτλο στον Βόρειο Όμιλο στην Β’ ΕΠΣ Έβρου πραγματοποίησε ο Ατρόμητος Ασπρονερίου.

Συγκεκριμένα απέκτησε τον 30χρονο αμυντικό Μανώλη Παπαδημητρίου από την Ένωση Άνθειας Αρίστεινου που πλέον δε συμμετέχει σε κανένα πρωτάθλημα μετά την συγχώνευσή της με τον Αλεξ ΑΟ Θράκης. Ο Παπαδημητρίου μετά από μια εξαετία αποχωρεί από την Άνθεια, ενω αγωνίστηκε και σε ιστορικές ομάδες όπως ο Μακεδονικός και τα Κουφάλια.

Η ανακοίνωση του Ασπρονερίου: Νέα μεταγραφική βόμβα για τον ΑΤΡΟΜΗΤΟ ΑΣΠΡΟΝΕΡΙΟΥ που ενισχύεται ακόμη περισσότερο φέρνοντας στην ομάδα τον έμπειρο αμυντικό ΜΑΝΩΛΗ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ 30 χρόνων από την Ένωση Ανθείας Αριστείνου προηγούμενες ομάδες Εθνικός Κλειδιού (Δ Εθνική τότε τώρα Γ), ΠΑΟ Κουφαλίων, (Α τοπικό και Δ Εθνική), Άρης Αθυρων (Α τοπικό Πέλλας) Μακεδονικός (Δ τότε τώρα Γ Εθνική) και τα τελευταία 6 χρόνια λόγο του ότι υπηρετεί στον Έβρο στην Ένωση Ανθείας Αριστείνου Μανώλη καλοσωρισες στην ομάδα εύχομαι μια πετυχημένη σεζόν χωρίς τραυματισμους.