Super League: Τρίτη φορά στον Παναιτωλικό ο Χάβος! Προπόνησε την ομάδα χωρίς να υπογράψει

Για τρίτη φορά στην καριέρα του, ο Μάκης Χάβος θα αναλάβει το τιμόνι του Παναιτωλικού αν και ακόμα εκκρεμεί η επίσημη ανακοίνωση των Αγρινιωτών.

Μετά τις άκαρπες συζητήσεις με τον Γιάννη Πετράκη, η διοίκηση της ομάδας στράφηκε εκ νέου στη σίγουρη λύση του έμπειρου πρωην τεχνικού και παίκτη της Ξάνθης, ο οποίος αν και δεν υπόγραψε το συμβόλαιό του προπόνησε την ομάδα (φώτο). Ο Μάκης Χάβος μετρά 137 παιχνίδια στον πάγκο του Παναιτωλικού και θα κοουτσάρει για πρώτη φοράστο πολύ κρίσιμο παιχνίδι του Σαββάτου απέναντι στην ΑΕΛ.

Ο 50χρονος τεχνικός ανέλαβε για πρώτη φορά τον Παναιτωλικό τη σεζόν 2012-13 στη Β’ Εθνική και τον οδήγησε στην επιστροφή του στα μεγάλα σαλόνια. Μετά από δύο γεμάτες σεζόν στη μεγάλη κατηγορία, πήγε για λίγο στην Κύπρο και την ΑΕ Λεμεσσού ενώ είχε και δύο σύντομα περάσματα από τον Αστέρα Τρίπολης. Επέστρεψε στον Παναιτωλικό στο δεύτερο μισό της περιόδου 2016-17 (Ιανουάριο 2017 συγκεκριμένα) και έμεινε μέχρι τον Γενάρη του 2018. 

Η επόμενη σεζόν θα τον έβρισκε στο τιμόνι της Λαμίας από την οποία όμως αποχώρησε για προσωπικούς λόγους το καλοκαίρι που μας πέρασε κι ενώ είχε πραγματοποιήσει σημαντικό μέρος της προετοιμασίας.

Παρόλ’ αυτά δεν έμεινε για πολύ μακριά από τους πάγκους καθώς το κάλεσμα από τον Παναιτωλικό δε θα μπορούσε να τον αφήσει αδιάφορο και έτσι για τρίτη φορά θα προσπαθήσει να “σηκώσει” τον Παναιτωλικό ο οποίος μετά από έξι ματς στο πρωτάθλημα μετρά μόλις έναν βαθμό.