ΕΠΣ Θράκης: «Αέρας» πέρασε από την Ξυλαγανή η ενισχυμένη Γρατινή

Την πρώτη της νίκη στο πρωταθλημα πήρε η Δόξα Γρατινής που επικράτησε ευκολότερα του ανανεωμένου της ενισχυμένης Ξυλαγανής με το εντυπωσιακό 0-4.

Η ομάδα του Ζόραν Στοίνοβιτς που είχε στην σύνθεσή της Σιδηρόπουλο, Μυλωνά και Αντωνιάδη σε σχεση με την περασμένη εβδομάδα με τον Πανθρακικό, άνοιξε το σκορ στο 28′ όταν από μπαλιά του Τροκάνα ο Ερκάν με όμορφο ψιλοκρεμαστό τέρμα νίκησε τον Μουσταφά κάνοντας το 0-1, με τον φορ της Γρατινής να έχει καλή ευκαιρία για το 0-2 στο 30′ αλλά το σουτ έδιωξε ο πορτιέρο του Ορφέα.

Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι του Νίκου Κυνηγόπουλου προσπαθησαν να ισοφαρίσουν αρχικά στο 50′ με σουτ τουυ Πασχάλη που έδιωξε ο πρώην συμπαίκτης του στην Δόξα Μπουτσακτσή και στο 56′ με σουτ του Γεωργιάδη που έδιωξε σε κορνερ ο έμπειρος κήπερ της Γρατινής. Στο 78′ ο νεοεισελθών και νεομεταγραφέντας Αντωνιαδης έδωσε στην αλλη αλλαγή στον Σταμπουλή και αυτός στον Λάζαρο Στοινοβιτς που με ωραίο πλασέ έκανε το 0-2. Στο 81′ σε ανατροπή του δραστήριου Αντωνιάδη ο Γιαννακιτζίδης με πέναλτι έκανε το 0-3. Το τελικό 0-4 έκαε με σουτ ο Αντωνιαδης στο 87′ στο ντεμπούτο – επιστροφή μετά από 1,5 χρόνο στην Γρατινή.

Διαιτητές της αναμέτρησης οι Χαρίτσης, Δημητριαδης και Τσιαβδαρίδης.

ΟΡΦΕΑΣ ΞΥΛΑΓΑΝΗΣ (Κυνηγόπουλος): Μουσταφά Σαλή, Γεωργιάδης, Γρηγοριαδης, Παπαγεωργίου, Βλάχος, Μπιλμπιλης (70 Χατζίδης), Μαρουντας (55′ Τοτονιδης), Κωνσταντής (64′ Τζελεπης), Πασχάλης, Ματζιουνης, Χατζηγεωργιου (80′ Οσμαν Χασαν)

ΔΟΞΑ ΓΡΑΤΙΝΗΣ (Ζ. Στοίνοβιτς): Εφτουν Μπουτσακτσή, Κακανουδης (64′ Σταμπουλης), Χ. Στοινοβιτς, Σιδηρόπουλος, Καμζέλας, Τροκανας, Γιαννακιτσιδης, Καλογρανάς, Μυλωνάς (46′ Καρακούσης), Ερκαν (78′ Αντωνιαδης), Λ. Στοινοβιτς