Ο Νίκος Ιωσηφίδης αναλαμβάνει να γίνει ο «Ρεχάγκελ» της ομάδας του Δικηγορικού Συλλόγου Ροδόπης

Ο Νίκος Ιωσηφίδης αναλαμβάνει προπονητής της ποδοσφαιρικής ομάδας του Δικηγορικού Συλλόγου Ροδόπης, ο οποίος ως γνωστόν ανέλαβε να φιλοξενήσει του χρόνου την τελική φάση του 36ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος.

Μάλιστα στην σχετική ανακοίνωση αναφέρεται ότι ο Ιωσηφίδης, που έχει υπηρετήσει ως παίκτης στην συγκεκριμένη ομάδα σε οκτώ Πανελλήνια και δύο Πανευρωπαϊκά Πρωταθλήματα, καθότι σοφρωνιστικός υπάλληλος, αναλαμβάνει να γίνει ο Ρεχάγκελ των κομοτηναίων δικηγόρων.

Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

🏆Στον απόηχο της ανάληψης του 36ου ΠΠΠΔΣ, η Ποδοσφαιρική Ομάδα Δικηγορικού Συλλόγου Ροδόπης είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας με τον προπονητή Νίκο Ιωσηφίδη.

⚽️ Ο Νίκος Ιωσηφίδης, επιστρέφει στην ομάδα, την οποία υπηρέτησε ως παίχτης για μια δεκαετία. Με τη Ροδόπη συμμετείχε σε δύο Πανευρωπαϊκά Πρωταθλήματα Δικηγόρων και σε οχτώ Πανελλήνια Πρωταθλήματα, δημιουργώντας όνομα για τις ικανότητές του και το πάθος του. Στο παρελθόν έχει συνεργαστεί με ομάδες της Super League και της Football League από τις θέσεις του βοηθού προπονητή, επικεφαλής αναλυτή και τεχνικού διευθυντή.

🏅 Με μεγάλη χαρά τον καλωσορίζουμε, ευχόμενοι να γίνει ο δικός μας Ότο Ρεχάγκελ. Φήμες που θέλουν τις συμμετοχές των ομάδων να μειώνονται με την παρούσα ανάρτηση, παραμένουν ανεπιβεβαίωτες..