Super League: Οι λόγοι που έφυγε ο Σάββας Παντελίδης από τον Άρη!

Προσκεκλημένος της “Αθλητικής Κυριακής” ήταν ο πρώην προπονητής του Πανθρακικού και Άρη, Σάββας Παντελίδης, ο οποίος ρωτήθηκε εκτός των άλλων φυσικά και για τον Άρη.

“Έφυγα τη στιγμή που έπρεπε, το διαζύγιο ήταν… βελούδινο με τον κύριο Καρυπίδη, μιλάμε συχνά και οι σχέσεις μας είναι άριστες”.

Ρωτήθηκε γιατί έφυγε και απάντησε χωρίς να ονοματήσει κάποιον: «Εχω έναν κανόνα στη ζωή μου και στις ομάδες, είναι ότι το “εγώ” μπαίνει πολύ πίσω από το “εμείς”. Θεωρώ ότι μια ομάδα είναι ένας ζωντανός οργανισμός κι αν κάποιος μέσα από την ομάδα, οποιοσδήποτε από εμάς, δει το “εγώ” πάνω από το “εμείς” κάνει κακό στη ομάδα. Και ήταν πάνω από ένας που βάζουν το “εγώ” τους. Πιστέψτε με, ότι είμαι κοντά στα αποδυτήρια, ξέρω να τα διαβάζω, το κάνω πολύ εύκολα. Όταν εκφράζονται πράγματα εξωαγωνιστικά είναι θέμα χρόνου να μπουν και στο αγωνιστικό. Είχαμε μερικά περιστατικά που καταλάβαινα ότι δεν θα πάμε όλοι μαζί με τον ίδιο στόχο και σκοπό. Αυτό διαπίστωσα κι έθεσα την παραίτησή μου στη διάθεση της διοίκησης. Είτε θα λυθεί ή καλύτερα να αποχωρήσω.

Kαι για την πορεία του Άρη: “Έχει πολύ καλό υλικό και θα πάει πολύ καλά στο πρωτάθλημα. Άλλωστε με τον ΟΦΗ και τη Λάρισα έχασε πάρα πολλές ευκαιρίες και έπρεπε να είχε νικήσει, το είδε όλη η Ελλάδα. Πιστεύω ότι θα κάνει πορεία, ανάλογη με την περσινή, παρά τις τελευταίες ατυχίες».