Μεταγραφικό μπάμ με Χρήστο Μίνγκα η Καμήλα πριν τον αγώνα με την Αλεξανδρούπολη!

Τριπλό μεταγραφικό χτύπημα ενίσχυσης για τη Δόξα Κάτω Καμήλας ενόψει του αγώνα με την Αλεξανδρούπολη. 

Η σερραϊκή ομάδα έκανε το «κόλπο γκρόσο» με τον 35χρονο πρωην μεσοεπιθετικό, του Πανθρακικού Χρήστο Μίνγκα, που πέρυσι έπαιξε στην Καλαμάτα και παλιότερα σε Πανσερραϊκό, Λεβαδειακό, Τρίκαλα, Εργοτέλη, Ρόδο, Πανθρακικό, Καλλονή, Ελπίδα Σκουτάρεως, την αλβανική Λουφτετάρι, Ιωνικό, Απόλλωνα Σμύρνης, Καστοριά και Ορφέα Ελευθερούπολης.

Επίσης, η ομάδα της Καμήλας του Μίλτου Δουλγέρη δανείστηκε από τον Πανσερραϊκό, τον αμυντικό μέσο Κωνσταντίνο Μπίλη και τον εξτρεμ Γιάννη Σαρέγκο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Δόξας:«Η διοίκηση της ομάδας μας ανακοινώνει την απόκτηση τριών ποδοσφαιριστών, οι οποίες θα προσθέσουν ποιότητα και αποτελεσματικότητα στην ομάδα μας και θα βοηθήσουν στα μέγιστα για την επίτευξη των στόχων μας!!

Χρήστος Μίνγκας: Γεννημένος στις 15 Απριλίου 1984 στο Αργυρόκαστρο, αγωνίζεται στην μεσαία γραμμή και έχει στο ενεργητικό του 112 συμμετοχής στην Superleague, 175 συμμετοχής στην football league και περισσότερες από 80 συμμετοχές σε Κύπελλο Ελλάδος και Γ´ εθνική.

Κωνσταντίνος Μπίλης: Γεννημένος στις 22 Ιανουαρίου 2000 και αγωνίζεται στη θέση του αμυντικού χάφ (Δανεικός Πανσερραϊκός)

Ιωάννης Σαρέγκος: Γεννημένος στις 6 Αυγούστου 2002 και αγωνίζεται ως εξτρέμ δεξιά και αριστερά. (Δανεικός Πανσερραϊκός)⚽️Ανοίγουμε φτερά.. Όλα για την Δόξα.. 🦅».