Τα συγκινητικά λόγια του Δουβαλίδη για τον Δραμινό προπονητή του λίγο πριν το 6ο του(ς) Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου

Με ένα συγκινητικό μήνυμα ο Κώστας Δουβαλίδης μίλησε ια τον προπονητή του Μπάμπη Σδρόλα, αναρτώντας το απόγευμα της Κυριακής μια κοινή τους φωτογραφία από το προπονητήριο της Ντόχα του Κατάρ.

Ο Δουβαλίδης ετοιμάζεται για να λάβει μέρος στο 6ο του Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου, κάτι αναμφισβήτητα μοναδικό. Λίγο πριν από αυτην την συμμετοχή του, έσπευσε να ευχαριστήσει δημόσια τον προπονητή του, που ουσιαστικά τον έχει σαν πατέρα του.

Ο Κώστας Δουβαλίδης που μεγάλωσε στην Δράμα χωρίς πατέρα, γνώρισε στα οκτώ του χρόνια τον Σδρόλα και δεν τον εγκατέλειψε ποτέ. Μαζί έφτασαν σε Παγκόσμια Πρωταθλήματα και Ολυμπιακούς Αγώνες, μαζί είναι και στην Ντόχα.

Ο κορυφαίος δραμινός εμποδιστής έγραψε το ακόλουθο σχόλιο, συνοδεύοντας την φωτογραφία:

24 χρόνια έχουν περάσει!!!24 χρόνια από εκείνην την ημέρα που με πιάσατε από το χέρι και με φέρατε μέσα στα στάδια!!Σήμερα στα 32 μου χρόνια πλέον και εσείς (άγνωστο στα ποσά) ετοιμαζόμαστε πλάι πλάι να πάρουμε μέρος για 6η φορά σε ένα ακόμη παγκόσμιο πρωτάθλημα στίβου!!Η αγάπη και η χαρά για αυτό που καταφέραμε να κάνουμε στα τόσα χρόνια δεν περιγράφεται με λόγια!!Έτσι εύχομαι και την αυριανή μέρα αυτό που θα προσπαθήσουμε να κάνουμε…να μην περιγράφεται με λόγια!!! —