ΕΠΣ Θράκης: Με τα νέα της «αστέρια» η 18μελής αποστολή της Δόξας Ν. Σιδηροχωρίου για το Super Cup «Νικόλαος Ντοσίδης»!

Τον πρώτο τίτλο της σεζόν αυτό του πρώτου Super Cup της ΕΠΣ Θράκης που γίνεται στην μνήμη του πρόωρα αδικοχαμένου Κομοτηναίου διαιτητή, Νίκου Ντοσίδη θέλει να κατακτήσει η Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου κόντρα στην φιλόδοξη και φέτος Ελπίδα Σαπών.

Ο Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου πέρυσι έφτασε κοντά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος και του κυπέλλου κόντρα στον Μέγα Αλέξανδρο Ιάσμου αλλα τα έχασε και τα δυο στις λεπτομέρειες, ωστόσο δεν θα πάρει την ρεβανς αφού οι νταμπλούχοι δεν θα αγωνιστούν φέτος πουθενα μετά την απόσυρσή τους από το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, που φέτος δυστυχώς δεν θα έχει ομάδα της Ροδόπης.

Ο προπονητής της ομάδας Σπύρος Κουτσογιάννης στο πρωτο επίσημο αγώνα της χρονιάς στο ΔΑΚ Κομοτηνής θα έχει μαζί του 18 ποδοσφαιριστές και φυσικά και τις νέες μεταγραφές της ομάδας.

Την αποστολή αποτελούν οι Δαμιανάκης, Τσομπανόπουλος, Γιουρτσίδης, Λεφής, Δραγανίδης, Κούτρας, Αμοιρόπουλος, Κυπιρτόγλου, Κωσταρέλης, Παπαδόπουλος, Παπακωνσταντίνου, Κεφαλουκος, Δερμιτζάκης, Παππούς, Χατζηκαμαγιάννης, Γιακουμάτος, Σιχλιμοίρης και Βάσκος.