Ενωτικό δείπνο δίπλα στη θάλασσα για τα στελέχη του Εθνικού Αλεξανδρούπολης

Η ισχύς εν τη ενώσει. Αυτό λέει ο λαός, αυτό απαίτησε και ο πρόεδρος της ΕΣΑΠ Παντελής Ταρνατόρος μπαίνοντας μπροστάρης στην προσπάθεια σωτηρίας και τα στελέχη του Εθνικού Αλεξανδρούπολης βάλθηκαν να το κάνουν πράξη.

Ετσι λοιπόν, μετά την σύσκεψη στο Επιμελητήριο Έβρου, βρέθηκαν σε γνωστή ταβέρνα της περιοχής. Στην κεφαλή του τραπεζιού βρέθηκε η πρόεδρος του ΤΑΑ Χρύσα Λουπασάκη και μαζί της από τη μια μεριά το νυν μέλος του ΤΑΑ και στενότερος ίσως συνεργάτης της σε αυτή την προσπάθεια Παύλος Μιχαηλίδης, ο προηγούμενος πρόεδρος του ΤΑΑ Αντώνης Χατζησταύρου, ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Εθνικού Αυγερινός Μεσινέζης και ο αντιπρόεδρος του Ερασιτέχνη Εθνικού και πρόεδρος της ΕΣΠΕΘΡ Ειρήναρχος Κεμανετζής, ενώ από την άλλη πλευρά του τραπεζιού βρέθηκαν ο Σάκης Μουστακίδης, ο πρόεδρος της ΕΣΑΠ Παντελής Ταρνατόρος, ο γενικός γραμματέας της ΕΣΑΠ και μέχρι πριν λίγο καιρό κορυφαίος παράγοντας στον Εθνικό Αντώνης Τελόπουλος και ο επίσης αντιπρόεδρος του Ερασιτέχνη Εθνικού Γιώργος Πασσιάς.

«Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΕΊΝΑΙ ΈΝΑΣ, ΑΔΙΑΊΡΕΤΟΣ ΚΑΙ ΑΕΙΘΑΛΗΣ. Πρώην, νυν και ίσως κι επόμενοι μία γροθιά, κοινοί στόχοι και κοινές αγωνίες. Ο αποτελεσματικος ενδοικογενειακος διάλογος προϋποθέτει, αυτοκριτική, καλοπιστη κριτική και δημιουργική διαφωνία χωρίς αγκυλώσεις», ήταν το μήνυμα που προσπάθησε να εκπέμψει ο Παύλος Μιχαηλίδης δημοσιοποιώντας αυτήν την φωτογραφία, στις κρισιμότερες ώρες για το μέλλον του τμήματος βόλεϊ του συλλόγου…