Εκτός Παγκοσμίου της Ντόχα η Βούλα Παπαχρήστου με ξαφνικό πρόβλημα στον αχίλλειο

Μια απρόβλεπτη εξέλιξη επιφύλασσε η σημερινή ημέρα, αφού ένα από τα δυνατά χαρτιά της ελληνικής ομάδας, η Βούλα Παπαχρήστου, δε θα ακολουθήσει την αποστολή στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα που θα γίνει στη Ντόχα.

Η κορυφαία άλτρια του τριπλούν αντιμετώπισε τις τελευταίες εβδομάδες ενόχληση στον αχίλλειο, που αποδείχθηκε σοβαρότερη από τις αρχικές εκτιμήσεις. Η Παπαχρήστου έκανε σήμερα υπέρηχο και παράλληλα εξετάσθηκε από τον γιατρό της ομοσπονδίας Διονύση Χίσσα, ο οποίος της συνέστησε να ξεκινήσει άμεσα θεραπείες και να αποσύρει τη συμμετοχή της από το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.

Η κατάσταση του προβλήματος της αθλήτριας επιδεινώθηκε το τελευταίο διάστημα και παρά τις προσπάθειες που έγιναν με προσαρμογή της προπόνησης, δεν ήρθε το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Η απώλεια της Παπαχρήστου είναι μεγάλη για την ελληνική ομάδα, αφού πρόκειται για τη “χρυσή” νικήτρια στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Βερολίνου και την “ασημένια” στο φετινό Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού.

Η Παπαχρηστου θα παραμείνει στην Ελλάδα όπου σε συνεργασία με τον γιατρό της ομοσπονδίας θα ξεκινήσει την θεραπέιες και παράλληλα θα ξεκουραστεί προκειμένου να προετοιμαστεί για το κορυφαίο γεγονός της τετραετίας, τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκυο.