Παραμένει στην Ελβετία ο Εβρίτης αμυντικός Δημήτρης Καμπουρούδης

Στην ελβετική Λουγκάνο θα συνεχίσει την καριέρα του ο 19χρονος Εβρίτης ποδοσφαιριστής Δημήτρης Καμπουρούδης.

Ήδη την φετινή σεζόν μετρά 4 αγώνες με την ομάδα Κ21 της Λουγκάνο, από τα οποία τα 2 ως βασικός αγωνιζόμενος ως αριστερός μπακ.

Ο ταλαντούχος Καμπουρούδης (γεννηθείσας στις 12/9/2000) από τους Μεταξάδες Έβρου, ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες του Ποντιακού Αλεξανδρούπολης και 15 ετών αφού ξεχώρισε ιδιαίτερα, μεταγράφηκε στις ακαδημίες του Πανθρακικού.

Αγωνίστηκε στην Κ15 με προπονητή τον Ζόραν Στοΐνοβιτς και στην Κ17 με προπονητή τον Κώστα Γεμενετζή. Από εκεί πήρε μεταγραφή για την εφηβική ομάδα Κ17 του Πανιωνίου, έπαιξε ένα χρόνο ως βασικό στέλεχος και στη συνέχεια παραχωρήθηκε “δανεικός” στην θυγατρική ομάδα των Νεοσμυρνιωτών, τον ΑΟ Γλυφάδας.

Το περασμένο καλοκαίρι υπέγραψε στην Θύελλα Αγίου Δημητρίου, αλλά οι πολύ καλές του εμφανίσεις προκάλεσαν το ενδιαφέρον της ελβετικής ομάδας, η οποία παίρνει μέρος στο πρωτάθλημα Α’ εθνικής της χώρας της.

Ο Καμπουρούδης προέρχεται από ποδοσφαιρική οικογένεια, καθώς ο παππούς του επίσης Δημήτρης, γνωστότερος ως “Σπενς”, αλλά και οι θείοι του Κώστας (αδερφός του παππού του), αγωνίστηκαν πολλά χρόνια στα πρωταθλήματα της ΕΠΣ Έβρου. Το ίδιο και ο θείος του Παναγιώτης, αδερφός του πατέρα του Νίκου