Εντυπωσιακός ο Άρης Αβάτου φιλοδώρησε τέσσερα στον Πανθρακικό!

Εντυπωσιακός στο πρωτο μέρος ο Άρης Αβάτου επικράτησε στα βαφέικα με 4-1 του Πανθρακικού με την διαφορά της κατηγορίας να είναι εμφανής στο γήπεδο.

Ο Αρης ήταν εντυπωσιακός και προηγηθηκε με 3-0 στο ημίχρονο με τέρματα των Σαρηγιαννίδη, Κρασώνη και του πρώην παιδιού του Πανθρακικού Βελή Χακάν που σκοραρε και αυτός κατά της παλιά ομαδας του.

Στο δεύτερο μέρος ο Κοσμάς Γκέκας έκανε το 4-0 με τον Παναγιώτη Καρασιούνας να σημειώνει το γκολ της τιμής δείχνοντας πως η ομάδα χρειάζεται ακόμα αρκετή δουλειά (φωτο αρχείου).

Σαν σήμερα ο Πανθρακικός πριν μόλις 7 χρόνια, το 2012, είχε σημειώσει μία σπουδαία νίκη απέναντι στον Παναθηναϊκό με 1-0 έχοντας ως σκόρερ του μοναδικού τέρματος τον Δημήτρη Παπαδόπουλο στο 83′.

Οι εποχές άλλαξαν και ο Πανθρακικός πλέον προσπαθεί σιγά σιγά να σταθεί στα πόδια του.

ΑΡΗΣ ΑΒΑΤΟΥ: Νομικός, Χατζηπαπάς, Μπουνταγκίδης, Μίλλερ, Παυλίδης, Βελή Χακάν, Σαρηγιαννίδης, Τσάπαρης, Χριστοφορίδης, Κρασώνης, Ψεμματάς. Aγωνίστηκαν και οι Τριαντάφυλλος, Γκέκας, Ζωσιμίδης, Ευθυμιάδης, Μπουλούτ, Καλαϊτζίδης και Μουστάκης.

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ: Κεχαγιάς, Τσακαλίδης, Τσορτανίδης, Μέριτς, Καραγιαννίδης, Ρουμπιές, Γιάζος, Βιόπουλος, Γκαϊτατζής, Παπαδόπουλος, Τσιανάκας. Αγωνίστηκαν και οι Μποσκος, Καρασιούνας, Νάνος, Κρεμμύδας, Λεγάτος, Κονόμι, Παύλου και Τρούπκος