Champions League: Μπείτε στο Predictor Game του ThrakiSportS και κάντε προβλέψεις μέχρι τον τελικό

Το Τσάμπιονς Λιγκ ξεκινάει αυτήν την Τρίτη και το ThrakiSportS όπως έκανε και πέρυσι, σας καλεί να συμμετάσχετε στο ThrakiSportS Champions League Predictor Game, να γίνεται δηλαδή μέλος σε μια μεγάλη παρέα που θα προσπαθεί να προβλέψει σωστά τα αποτελέσματα σε όλους τους αγώνες μέχρι και τον μεγαλο τελικό.

Τα βήματα είναι απλά. Μπαίνετε, κάνετε δωρεάν εγγραφή και γινόμαστε όλοι μαζί μια οικογένεια διαγωνιζόμενοι μεταξύ μας. Αν βρίσκετε το σωστό αποτέλεσμα σε κάθε ματς (ποιος θα κερδίσει δηλαδή ή αν θα έρθει ισοπαλία), θα κερδίζετε έναν βαθμό. Επιπλέον μισό, εφόσον είστε κοντά στο σκορ, δηλαδή με ένα γκολ διαφορά σε σχέση με την πρόβλεψή δας. Συνολικά τρεις πόντους θα κερδίζετε, εφόσον βρίσκετε το ακριβές σκορ.

Μετά το τέλος κάθε αγωνιστικής οι βαθμοί που έχετε συγκεντρώσει από τις προβλέψεις σας προστίθενται και έτσι διαμορφώνεται μια βαθμολογία μεταξύ όλων των συμμετεχόντων στο γκρουπ του ThrakiSportS. Αυτήν την βαθμολογία θα παρακολουθούμε και εμείς μέχρι και το τέλος της σεζόν, με τον μεγάλο τελικό, επιδιώκοντας πάντα οι πρώτοι από εσάς να κερδίσουν δώρα από το ThrakiSportS.

Δεν λέμε φέτος μεγάλες κουβέντες για το ποια θα είναι τα δώρα αυτά, γιατί επιδιώκουμε πολλά αλλά δυστυχώς έχει αποδειχθεί ότι δεν εξαρτάται πάντα από εμάς η έγκαιρη παράδοσή τους. Σημασία έχει όμως και σε αυτό σας καλούμε, να δημιουργήσουμε και πάλι μια μεγάλη παρέα και να διαγωνιζόμαστε μεταξύ μας, απολαμβάνοντας με τρόπο ξεχωριστό το φετινό Τσάμπιονς Λιγκ από την πρεμιέρα των ομίλων μέχρι και τον μεγάλο τελικό.

Οσοι λάβατε μέρος και στο περσινό ThrakiSportS Champions League Predictor Game, ήδη έχετε λάβει στο email σας πρόσκληση για το φετινό. Όσοι είστε νέοι στην παρέα μας, απλά κάντε κλικ ΕΔΩ, εγγραφείτε μέσω e-mail ή facebook και φροντίστε να μην ξεχνάτε πριν κάθε αγωνιστική ημέρα να κάνετε έγκαιρα τις προβλέψεις σας, ώστε να βαθμολογείστε ανάλογα. Μπείτε στο παιχνίδι…

ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ, ΚΑΝΤΕ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ THRAKISPORTS CHAMPIONS LEAGUE PREDICTOR GAME ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ