Volley League: Μετακομίζουν στον Ηρακλή ο Ξανθιώτης Κοτόρνος και οι Σουφλιώτες Ντούμας και Κεσούδης

Στην ανακοίνωση της μεταγραφής τριών νεαρών Θρακιωτών προχώρησε ο Ηρακλής Θεσσαλονίκης, με τους Μιχαήλ Κοτόρνο, Χρήστο Ντουμα και Βαγγέλη Κεσούδη να μετακομίζουν στην συμπρωτεύουσα.

Η σχετική ανακοίνωση του Ηρακλή Θεσσαλονίκης που συνολικά ανακοινώνει πέντε παίκτες που θα ενισχύουν την ιστορική ομάδα του γηραιού στο εφηβικό της τμήμα, αναφέρει για τους τρεις συμπετριώτες μας τα εξής:

Το ΤΑΑ Ηρακλής, καλωσορίζει τους πέντε νέους αθλητές που προστέθηκαν πρόσφατα στην εφηβικό ρόστερ για να ενισχύσουν την προσπάθεια της ομάδας την νέα αγωνιστική περίοδο 2019-20.

▪️Μιχαήλ Κοτόρνος γεννήθηκε στην Ξάνθη στις 23 Ιουνίου το 2001, έχει ύψος 1,88 και αγωνίζεται στη θέση του ακραίου. Από το 2015 εως το 2019 αγωνιζόταν στην ομάδα Ερμογενής Ξάνθης.

Ο ίδιος δηλωσε : Είναι μεγάλη μου τιμή που φέτος θα φορέσω και θα αγωνιστώ με τη φανέλα του Ηρακλή, γιατί πιστεύω ότι είναι από τις μεγαλύτερες ομάδες στο βόλεϊ και θέλω να κατακτήσω όσους περισσότερους τίτλους μπορώ αυτή τη σεζόν.

▪️Χρήστος Ντουμας γεννήθηκε στο Σουφλί στις 9 Φεβρουαρίου το 2001 και αγωνίζεται στη θέση του Πασαδορου, την περασμένη χρονιά αγωνιζόταν στον Έβρο Σουφλίου.

Ο ίδιος δηλωσε : Είμαι χαρούμενος που θα αγωνιστώ στον Ηρακλή, καθώς είναι μια ομάδα που πρωταγωνιστει στα πρωταθλήματα της Ελλάδας, εχει στόχους και προσπαθεί πάντα για το καλύτερο αποτέλεσμα.

▪️Βαγγέλης Κεσούδης γεννήθηκε στο Σουφλί στις 19 Δεκεμβρίου το 2001 και αγωνίζεται στη θέση του ακραίου.

Ο ίδιος δηλωσε : Νιώθω ιδιαίτερη τιμή που έχω την ευκαιρία να αγωνίζομαι με τον Ηρακλή, μια ομάδα με μεγάλη ιστορία στο ελληνικό βόλεϊ, τόσο στο επίπεδο των ανδρών, των εφήβων και των παίδων. Ο Ηρακλής είναι μια ομάδα με υψηλούς στόχους, κυνηγάει την πρωτιά και τίποτα λιγότερο.