A2 Γυναικών: Ξεκίνησαν προετοιμασία και οι Μαχητές Πεύκων του Ορεστιαδίτη προπονητή Σκουλικάρη

Σε φούλ ρυθμούς προπονήσεων έχουν μπεί οι Μαχητές Πεύκων ,αντίπαλος των Νίκη και Φοίνικα Αλεξανδρούπολης στην Α2 Γυναικών.

Στο πάγκο των Μαχητών από φέτος θα κάθεται ο Ορεστιαδίτης Μανώλης Σκουλικάρης με μεγάλη πορεία στο Εβρίτικο και Ελληνικό βόλεϊ αλλά και σημαντική προπονητική καριέρα με πολλές επιτυχίες, κυρίως με την ομάδα των Μακεδόνων Αξιού.

Ο Σκουλικάρης από την πρώτη στιγμή έχει θέσει υψηλό στόχο για τους Μαχητές Πευκών που δεν είναι άλλος από την άνοδο της ομάδας στην Pre League Γυναικών και αυτό ήδη φαίνεται από τις σκληρές προπονήσεις που έχουν ακολουθήσει αυτές τις μέρες.

Η ομάδα από τα Πεύκα Θεσσαλονίκης έχει ενισχυθεί με ποιοτικές παίκτριες όπως η Μαντώ Φαλέγκα (ακραία) Βασιλική Βλάχου (πασαδορος), Ειρήνη Κελεσίδου (λίμπερο), Ιωάννα Βογιατζόγλου (ακραία), Ελένη Τσιτσιπλάμη (διαγώνια), Εύα Νικολαϊδου (διαγώνια), Δήμητρα Κιουτσιούκη (κεντρική) ενώ ανανέωσαν με τις Διονυσία Τυφλιώρη, Κατερίνα Γαβριηλίδου, Μαριέτα Βελίκοβα και την αρχηγό Μαρία Κοτέογλου.

Οι Μαχητές Πεύκων θα βρεθούν αντιμέτωποι με τις δυο κορυφαίες γυναικείες ομάδες της Θράκης, την Νίκη και τον Φοίνικα Αλεξανδρούπολης.