ΕΠΣ Έβρου: Υποσχέσεις άφησε ο Εθνικός επί της ΑΕ Νέας Χηλής στη Δραγάνα με χατ τρικ από Μπράχο

Ξεκίνησαν  το Σάββατο οι αγώνες της πρώτης φάσης του Κυπέλλου Ερασιτεχνών της ΕΠΣ Έβρου με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης να πετυχαίνει ευρεία νίκη στην πρεμιέρα επί της ΑΕ Νέας Χηλής με σκορ 4-1.

Το παιχνίδι έγινε στο γήπεδο «Χρυσοπηγή Δεβετζή» στην Δραγάνα, λόγω έργων στη φυσική έδρα του Εθνικού στο στάδιο «Φώτης Κοσμάς». Μάλιστα ο Εθνικός με ανακοίνωσή του ευχαρίστησε την διοίκηση του Ιπποκράτη.

Το παιχνίδι παρά τη ζέστη, στο ξεκίνημά του ήταν εντυπωσιακό με την ομάδα της Χιλής να παίζει ελεύθερα και ανοιχτά και να δημιουργεί ευκαιρίες. Ο Εθνικός ανέβασε την απόδοσή του σχετικά πολύ νωρίς και κατάφερε να προηγηθεί με δυο γκολ που προήλθαν από καταπληκτικές συνεργασίες στο χώρο του κέντρου και στα εξτρέμ. Το πρώτο ημίχρονο που έκλεισε με σκορ 3-1 .

Στο β’ ημίχρονο ο ρυθμός παραγωγής φάσεων συνεχίστηκε εκατέρωθεν με την ομάδα του Εθνικού να είναι πιο ουσιαστική και να διαμορφώνει το τελικό 4-1 με ένα καταπληκτικό γκολ από τον Μπράχο που έκανε χατ-τρικ, ενώ την τετράδα των γκολ είχε συμπληρώσει ο Λιμτσιούλης. Οι νεαροί ποδοσφαιριστές του Σάκη Παπαράδη έδειξαν στοιχεία που αφήνουν υποσχέσεις για το μέλλον.