Βασικός στην ομάδα του στην Ισπανία στα 35 ο Χαβίτο!

Το ποδόσφαιρο συνεχίζει αν και είχε δηλώσει πέρυσι πως σταματά ο πρωην μεσοεπιθετικός του Πανθρακικού για ένα χρόνο Φρανθίσκο Χαβίτο.

Ο 35χρονος Χαβίτο μάλιστα ξεκίνησε βασικός στα δυο πρώτα νικηφόρα παιχνίδια της Κορία στην Δ’ εθνική της Ισπανίας.

Ξεκίνησε την καριέρα του στην Μασία της Μπαρτσελόνα και προωθήθηκε στην πρώτη ομάδα έζησε για μια πενταετια τα καλύτερα του χρόνια στον Άρη, αν και ακολούθησαν ο Ολυμπιακός, η Ορντουσπορ, η Χερκουλες, η Αλκορκόν, η Κέρκυρα, ο Πανθρακικός, η Γκουιχουέλο και την τελευταία διετία η Ντεπορτίβο Κορία στην Ανδαλουσία.

Με αφορμή το ενδιαφέρον του Αρη για Ιέρο και Γκούτι για την θέση του Σάββα Παντελίδη μίλησε στο Yellowradio για τον συμπαίκτη του Ντιγκινί στον Πανθρακικό αλλα και για αρκετά άλλα.

Για τον Ντιγκινί λέμε πως είναι ένας παίκτης σαν εσένα που θα δώσει τα πάντα στο γήπεδο: Ναι έχει πολύ καλή φυσική κατάσταση. Όταν δουλεύει, τα δίνει όλα και γι’αυτό μ’αρέσει πάρα πολύ. Τον γνωρίζω και σαν άνθρωπο. Είναι πολύ καλός. Πάντα όταν σκοράρει του στέλνω συγχαρητήρια και μιλάμε.

Τι θα κάνεις στο μέλλον; Σκέφτεσαι να γίνεις προπονητής;: Κάνω μαθήματα προπονητικής. Φέτος ελπίζω να ολοκληρώσω το ολοκληρώσω και αυτό και μετά βλέπουμε.

Εξακολουθείς να είσαι εξτρέμ;: Ναι και εξτρέμ και σέντερ φόρ και αμυντικό χαφ, ό,τι χρειαστεί για να βοηθήσω την ομάδα. Μόνο τέρμα δεν έχω κάτσει, δεν μπορώ (γέλια).