Ο Εβρίτης μελισσοκόμος που ταξίδεψε αυθημερόν από το Ορμένιο στη Βουδαπέστη για χάρη της Εθνικής

Έκανε το μακρινό ταξίδι από τον Έβρο στη Βουδαπέστη για να δει τον προημιτελικό της Εθνικής Γυναικών και τον παιδικό του φίλο από το Ορμένιο Ορεστιάδας. ο λόγος για τον Τριαντάφυλλο Μολδοβανίδη.

Ο Τριαντάφυλλος, μελισσοκόμος στο επάγγελμα, ταξίδεψε αυθημερόν διανύοντας 1.065 χιλιόμετρα και περίπου 12 ώρες στον δρόμο από το Ορμένιο Ορεστιάδας, την βορειότερη περιοχή της Ελλάδας, με προορισμό την Βουδαπέστη, για να δει από κοντά την Εθνική Γυναικών ενάντια στην Ολλάνδια για την φάση των “16” του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος αλλά και τον παιδικό του φίλο και γυμναστή της ομάδας, Γιάννη Παρασχίδη.

Ο Τριαντάφυλλος είχε επισκεφθεί και την Εθνική Γυναικών στην προετοιμασία της στο Βραχάτι, κάνοντας δώρο από ένα μέλι στις Ελληνίδες αθλήτριες, οι οποίες μόλις τον είδαν στο Λάζο Παπ Αρένα της Βουδαπέστης έτρεξαν κατευθείαν να τον χαιρετήσουν. Ο ίδιος επέστρεψε στον Έβρο πικραμένος από τον αποκλεισμό της Εθνικής Γυναικών αλλά ικανοποιημένος απόλυτα από την εμφάνιση και την μαχητικότητα που έδειξαν τα κορίτσια.

«Δεν υπήρχε περίπτωση να χάσω αυτό το ματς. Ηθελα να είμαι και στην Άγκυρα αλλά δεν τα κατάφερα. Η ομάδα ήταν συγκλονιστική σε όλο το τουρνουά και είναι μια πραγματική οικογένεια. Εχει όλο το μέλλον μπροστά της και εμείς είμαστε εδώ για να την ακολουθούμε», είπε ο Τριαντάφυλλος Μολδοβανόδης, βγάζοντας φωτογραφίες με τον παιδικό του φίλο από το Ορμένιο Γιάννη παρασχίδη, πριν πάρει τον μακρύ δρόμο της επιστροφής στην Ορεστιάδα.