Με δυο γκολ στο φινάλε φιλική επικράτηση του Πανθρακικού επί της Θράκης μέσα στις Φέρες

Με 2-0 νίκησε ο Πανθρακικός την Θράκη Φερών σε φιλική αναμέτρηση που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου στο Δημοτικό Γήπεδο Φερών.

Τα γκολ της νίκης πέτυχαν για την ομάδα της Κομοτηνής οι Παπαδόπουλος και Καρασιούνας στο 83′ και στο 90′ αντίστοιχα.

Ο Πανθρακικός απείλησε στο πρώτο μέρος κυρίως με προσπάθειες του Γκαϊδατζή ενώ στο δεύτερο μέρος έκανε πιο αισθητή την παρουσία του απειλώντας σε δύο περιπτώσεις με τον Ρουμπιέ και τον Παπαδόπουλο.

Η ομάδα της Κομοτηνής πήρε το προβάδισμα στο 83΄ όταν ο Γκαϊδατζής ανετράπη εντός περιοχής και ο Παπαδόπουλος «άνοιξε» λογαριασμό με την πράσινη φανέλα με έυστοχο χτύπημα πέναλτι για να διαμορφώσει το τελικό σκορ στην εκπνοή ο Καρασιούνας.

Ο Κώστας Γεμενετζής παρέταξε την ομάδα της Κομοτηνής με σύστημα 4-2-3-1, έχοντας τον Κεχαγιά κάτω από τα δοκάρια, στην άμυνα από τα αριστερά στα δεξιά τους Παύλου, Μέριτς, Ζήκο και Τσαγκαλίδη, στα χαφ τους Τσανάκα, Λεγάτο με πιο προωθημένους τους Νάνο, Ρουμπιέ και Παπαδόπουλο και στην κορυφή της επίθεσης τον Γκαϊδατζή.

Αγωνίστηκαν ακόμα οι Γεμενετζής, Τσορτσανίδης, Γιάζος, Χαμουζάς, Καρασιούνας, Σαμή, Χουσεϊν. Διαιτητής του παιχνιδιού ήταν ο Σωτήρης Κωνσταντάκης με βοηθούς τους Κωστακιώτη και Ουζουνίδη.