Συνάντηση Πέτροβιτς με Σεβαστή ενόψει του φετινού Run Greece της Αλεξανδρούπολης

Στο πλαίσιο της διοργάνωσης του αγώνα «Run Greece Αλεξανδρούπολη 2019» ο αντιπεριφερειάρχης Έβρου Δημήτρης Πέτροβιτς είχε συνάντηση με τον Γενικό Γραμματέα του Συνδέσμου Ελληνικών Γυμναστικών Αθλητικών Σωματείων (ΣΕΓΑΣ) και πρόεδρο της Οργανωτικής Επιτροπής του αγώνα Βασίλειο Σεβαστή.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 28 Αυγούστου 2019 και σε αυτήν έλαβε μέρος και ο Α’ Ειδικός Γραμματέας και Πρόεδρος της Επιτροπής Αγώνων Δρόμου του ΣΕΓΑΣ Αθανάσιος Ράπτης. Κατά τη συνάντηση επιβεβαιώθηκε η άριστη συνεργασία της Περιφερειακής Ενότητας Έβρου και του ΣΕΓΑΣ στη διοργάνωση αθλητικών δράσεων τα τελευταία χρόνια, όπως το Via Egnatia Run, το  Run Greece Αλεξανδρούπολη, το 18ο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Βάδην Ανδρών-Γυναικών, Εφήβων-Νεανίδων (U20) και Παίδων (U18), καθώς και το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 20.000 μ. Βάδην Ανδρών – Γυναικών.

Παράλληλα, συζητήθηκε το πλαίσιο περαιτέρω συνεργασίας ώστε να τοποθετηθεί η Αλεξανδρούπολη, ο Έβρος αλλά και συνολικά η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης στο καλεντάρι μεγάλων εθνικών και διεθνών αθλητικών διοργανώσεων.