Υπό τις οδηγίες Κριστόφ στους «8» του Παγκοσμίου η Βουλγαρία, απέκλεισε την Βραζιλία!!!

Σε μεγάλες επιτυχίες οδηγεί την Κ19 της Βουλγαρίας ο πρώην προπονητής του ΑΟΟ Ορεστιάδας Κρίστοφ, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Τυνησίας.

Ο Βούλγαρος πρώην προπονητής του ΑΟ Ορεστιάδας, ο οποίος είχε αντικαταστήσει τον Σουηδό Ισακσον, τον τελευταίο καιρό έχει αναλάβει χρέη προπονητή στις μικρές Εθνικές ομάδες της Βουλγαρίας.

Η ομάδα του Κρίστοφ δεν ξεκίνησε καλά το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα καθώς στον 1ο όμιλο όπου συμμετείχε ηττήθηκε από τους Ιταλούς με 3-2 σετ, από τους Ιρανούς με 3-1 σετ και από τους Τσέχους με 3-0 σετ και κατα συνέπεια κατέλαβε την 4η θέση.

Ο Κρίστοφ αυτήν την στιγμή έχει οδηγήσει την Κ19 της Βουλγαρίας στις 8 καλύτερες ομάδες του κόσμου αποκλείοντας στους 16 την πανίσχυρη Βραζιλία με 2-3 σετ (23-25, 26-24, 25-19, 21-25, 6-15) και σήμερα στις 21.00 θα αγωνιστεί στα προημιτελικά με την Αργεντινή.

Κορυφαίος και πρώτος σκόρες για τους Βούλγαρους, ένα γνώριμο όνομα για την Ελλάδα ο Βαλτσίνοφ, ο οποίος είχε προταθεί σε αρκετά ελληνικά σωματεία. Συνοπτικά τα ζευγάρια των προημιτελικών: Ιταλία – Ιαπωνία, Λευκορωσία – Αίγυπτος, Ρωσία – Ιράν και Βουλγαρία – Αργεντινή.