Γ’ Εθνική: Αποχώρησε και ο Φώτης Ξενάκης από τον Μέγα Αλέξανδρο Ιάσμου

Μην αντέχοντας άλλο στην αναμονή αποχώρησε και από τον Μέγα Αλέξανδρο Ιάσμου και ο Φώτης Ξενάκης.

Ο 33χρονος μεσοεπιθετικός με καταγωγή από το Πόρτο Λάγος, ήδη βολιδοσκοπείται από ομάδες της ΕΠΣ Θράκης και Ξάνθης αφού έχει αγωνιστεί και σε πρωταθλήματα εκτός Ροδόπης.

Φέτος κατέκτησε ένα ακόμα πρωτάθλημα με τον Ίασμο, ωστόσο οι εξελίξεις τον έφεραν εκτος ομάδας αν και ήταν ένα από τα ελάχιστα δελτία που είχε η ομάδα, που ξεκινησε προετοιμασία μόνο με παιδιά της περιοχής.

Ο Ξενάκης ή συλλέκτης των τίτλων όπως και ο συνονόματος του Στέλιος που ωστόσο σταμάτησε φέτος την μπάλα, κατέκτησε το τρίτο του σερί του πρωτάθλημα στην ΕΠΣ Θράκης και το τέταρτο σε μια πενταετία, μετά από αυτά με την Δόξα Προσκυνητών, Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου, Κόσμιο και φέτος με τον Μέγα Αλέξανδρο Ιάσμου, ενώ κατέκτησε και το κύπελλο. Το φετινό ήταν το 7ο συνολικά στην καριέρα του και το 4ο κύπελλο.

Ξεκίνησε την καριέρα του από τα ΤΕΠ Ξάνθης και στην συνέχεια αγωνίστηκε στην Ασπίδα Ξάνθης, στην Δόξα Ξάνθης, στην Λευκάδα στον Οδυσσέα Νυδρίου, στην Λαμία, και κατόπιν επέστρεψε στην Θράκη και αγωνίστηκε στον ΠΑΟΚ Κοσμίου όπου πήρε πρωτάθλημα τη σεζόν 2011-12. Ακολούθησε ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης όπου με τον Βασίλη Τσιομλεκίδη προπονητή ανέβασαν την ομάδα μετά από σχεδόν 20 χρόνια στην Γ’ Εθνική, πάλι το Κόσμιο, οι Προσκυνητές όπου κατέκτησε το πρωτάθλημα, η Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου όπου κατέκτησε κύπελλο αλλά και το πρωτάθλημα πέρυσι και φέτος όπου ήταν ξανα πρωταθλητής για τρίτη σερί σεζόν.