Γ’ Εθνική: Με δυο γκολ Πανταζίδη φιλική νίκη Ζυγού στο ιστορικό πρώτο φιλικό της FC Alexpolis

Στην Ξάνθη απέναντι στον πρωταθλητή της τοπικής ΕΠΣ, τον Ηρακλή Ζυγού, πραγματοποίησε το ιστορικό πρώτο φιλικό της παιχνίδι η νεοσύστατη Ενωση Αλεξανδρούπολης ή όπως αναφέρεται FC Alexpolis, πριν καν συμπληρωθεί δεκαήμερο από την έναρξη της προετοιμασίας της.

Το φιλικό πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο του Ζυγού χωρίς να υπάρξουν επισημότητες και ανακοινώσεις, καθώς ειδικά για την Ένωση Αλεξανδρούπολης το ρόστερ είναι υπό διαμόρφωση και στα φιλικά αυτά παιχνίδια όπως και στις προπονήσεις γίνονται από τον Νίκο Ουσταμπασίδη δοκιμές παικτών.

Με τα δεδομένα αυτά, η FC Αλεξανδρούπολης έδειξε καλά στοιχεία, καθώς ηττήθηκε μεν από την σαφώς πιο έτοιμη ομάδα του Ηρακλή Ζυγού Ξάνθης αλλά με οριακό σκορ και συγκεκριμένα με 2-1. Το μόνο που διέρρευσε η ομάδα του Ζυγού ήταν ότι και τα δυο γκολ των Ξανθιωτών πέτυχε ο Νίκος Πανταζίδης.

«Με δύο ωραία γκολ του Νίκου Πανταζίδη ο Ηρακλής Ζυγού Ξάνθης κέρδισε με 2-1 σε φιλική αναμέτρηση την Ένωση Αλεξανδρούπολης. Ευχόμαστε στην Ένωση καλή συνέχεια στην προετοιμασία της και καλή επιτυχία στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής», αναφέρει η σχετική ενημέρωση του Ηρακλή Ζυγού.