Champions League: Με Τόρο στην αποστολή για το ματς με την Κρασνονταρ ο Ολυμπιακός

Το πρώτο βήμα πρόκρισης στους ομίλους του Champions League θέλει να κάνει ο Ολυμπιακός το βράδυ της Τετάρτης (22:00) κόντρα στην Κράσνονταρ, υποδεχόμενος τη ρωσική ομάδα στο Καραϊσκάκη στην πρώτη αναμέτρηση των δύο για τα πλέι-οφ.

Την Τρίτη, οι «ερυθρόλευκοι» προπονήθηκαν κανονικά στου Ρέντη το απόγευμα και μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος, ο Πέδρο Μαρτίνς ανακοίνωσε τους 22 της αποστολής, χωρίς να υπάρχουν ιδιαίτερα προβλήματα.

Παρών είναι ο Ξανθιώτης αρχηγός του Ολυμπιακού Βασίλης Τοροσίδης, αν και στα προηγούμενα επίσημα ματς δεν χρησιμοποιήθηκε ως βασικός. Σημειώνεται πάντως ότι εκτός έμεινε ξανά ο Λεονάρντο Κούτρης, πέρα από τους τραυματίες ενώ εκτός αποστολής είναι και ο έτερος Ξανθιώτης, ο πιτσιρικάς Γιώργος Ξενιτίδης.

Αναλυτικά οι επιλογές του Πορτογάλου τεχνικού: Σα, Καραργύρης, Αλέν, Σεμέδο, Ελαμπντελαουί, Τσιμίκας, Σισέ, Παπαδόπουλος, Μεριά, Τοροσίδης, Μπουχαλάκης, Γκιλιέρμε, Ποντένσε, Γιώργος Μασούρας, Μπρούνο, Βαλμπουενά, Ανδρούτσος, Ραντζέλοβιτς, Γκερέρο, Ελ Αραμπί, Καμαρά, Σουντανί.