Στον Πειραιά στην ομάδα του Δεληκάρη μέσω Γαβριλάκη οι … «Τσιρίλο» και Φωτσιτζούδης

Δυο Εβρίτες ποδοσφαιριστές θα συνεχίσουν την καριέρα τους στον ιστορικό Αίαντα Σαλαμίνας που ανέδειξε τον τεράστιο Γιώργο Δεληκάρη και αγωνίζεται στην Α’ κατηγορία της ΕΠΣ Πειραιά και έχει Γενικό αρχηγό έναν επίσης Εβρίτη, τον Γιώργο Γαβριλάκη.

Πρόκειται για τον επιθετικό Δημήτρη Τσομπανούδη ή Τσιρίλο που αγωνιζόταν και είχε ανακοινωθεί οτι θα συνεχίσει στον Έβρο Σουφλίου και κατάγεται από τους Μεταξάδες και τον νεαρό μεσο Αντώνη Φωτσιτζούδη από το Ασπρονέρι που αγωνιζόταν στην ΑΕ Διδυμοτείχου.

Ο 25χρονος επιθετικός Τσομπανούδης φέτος πέτυχε 8 τέρματα στο πρωτάθλημα και ήταν ο πρώτος του σκόρερ πέρυσι και δεύτερος φέτος πίσω από τον αρχισκόρερ Χρήστο Γιαννόπουλο. Ξεκίνησε στην Αναγέννηση Μεταξάδων όπου κατέκτησε και το πρωτάθλημα, και στην συνέχεια αγωνίστηκε στους Ατρόμητο Ασπρονερίου, ΠΑΕ Ριζίων, Νέα Μουδανιά Χαλκιδικής και στον Άρδα Καστανέων. Αντώνη Φωτσιτζούδη από το Ασπρονέρι που αγωνιζόταν στην ΑΕ Διδυμοτείχου.

Ο 19χρονος μέσος Φωτσιτζούδης ξεκινησε από τις ακαδημίες της ΑΕΔ και μετά από μια τριετία στην ομάδα του χωριού του τον Ατρόμητο Ασπρονερίου από πέρυσι ανήκε και πάλι στην ΑΕΔ.

Οι δυο συγκεκριμένες μεταγραφές έγιναν μετά από την παρέμβαση και τον χειρισμό του Γενικού Αρχηγού Γιώργου Γαβριλάκη που τους γνωρίζει πολύ καλά και διακρίνεται μαζί τους στην φωτογραφία με την κόκκινη φανέλα. O Γαβριλάκης στο παρελθόν έχει φορέσει την φανέλα τoυ Αίαντα, του Αμπελακιακού, των Σαλαμινομάχων, της ΑΕ Σαλαμίνας αλλα και Εθνικού Αλεξανδρούπολης και των Μεταξάδων.

Η ανακοίνωση της ιστορικής ομάδας του νησιού της Σαλαμίνας αναφέρει:
“Ανακοινώνουμε τις μεταγραφές του κεντρικού χαφ Αντώνη Φωτσιτζούδη από την Α.Ε. Διδυμοτείχου και του επιθετικού Δημήτρη Τσομπανούδη από την ομάδα Α.Σ. Σουφλίου και οι 2 από νομό Έβρου !
Και οι 2 μεταγραφές έγιναν κατόπιν ισχυρής παρέμβασης του Γενικού Αρχηγού Β’ Γιώργου Γαβριλάκη, ώστε να ικανοποιηθεί η επιθυμία των προπονητών μας να ενταχθούν στην ομάδα μας”.