Α2 Ανδρών: Πότε θα πραγματοποιηθούν τα Θρακιώτικα ντέρμπι

Στις 30 Ιουλίου στην Αθήνα πραγματοποιήθηκε η κλήρωση για την Α2 Ανδρών, όπως σας είχαμε ενημερώσει, για την αγωνιστική περίοδο 2019-2020.

Η φετινή Α2 Ανδρών, στον Β όμιλο, έχει την δικιά της σημασία καθώς φέτος αγωνίζονται τρις Θρακιώτικοι σύλλογοι, ο Ερμογένης Ξάνθης, η ΑΕ Κομοτηνής και ο Άθλος Ορεστιάδας, με συνέπεια οι Θρακιώτες φίλαθλοι να έχουν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν τρία ”EL THRACICO”.

Πιο συγκεκριμένα:

Στις 26/27 του Οκτώβρη και την 2η αγωνιστική θα έχουμε ντέρμπι, ανάμεσα στον Ερμογένη και τον Άθλο Ορεστιάδας, με τον Άθλο να υποδέχεται τον Ερμογένη για την 13η αγωνιστική στις 1/2 Ιανουαρίου.

Επόμενο ντέρμπι είναι αυτό ανάμεσα στην ΑΕ Κομοτηνής και τον Ερμογένη Ξάνθης για την 4η αγωνστική στις 9/10 Νοεμβρίου, με τον Ερμογένη να υποδέχεται τους ”κιτρινόμαυρους” την 15 αγωνιστική στις 15/16 Ιανουαρίου.

Τέλος, την τελευταία 11 αγωνιστική του 1ου γύρου ο Άθλος Ορεστιάδας θα υποδεχθεί την ομάδα της Κομοτηνής στις 18/19 Ιανουαρίου ενώ αντίστοιχα η ΑΕ Κομοτηνής θα υποδεχθεί τον Άθλο για την τελευταία αγωνιστική του 2ου γύρου στις 4/5 Απριλίου.

Φυσικά το προσεχή διάστημα και όσο πλησιάζουμε στην έναρξη του πρωταθλήματος θα υπάρξει επισημοποιήσει των ημερών και των ωρών που θα διεξαχθούν οι αγώνες και σε ποια γήπεδα.