Κυριακή η πρεμιέρα της Ξάνθης με ΑΕΚ, Σάββατο στο Αγρίνιο, Κυριακή το πρώτο ματς στα Πηγάδια

Δύο εβδομάδες πριν την έναρξη της Superleague, η διοργανώτρια Αρχή έδωσε στη δημοσιότητα το πρόγραμμα των παιχνιδιών των τριών πρώτων αγωνιστικών του πρωταθλήματος.

Αναφορικά με την πρεμιέρα, το πρώτο ματς της Ξάνθης με την ΑΕΚ θα διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ την Κυριακή 25 Αυγούστου με ώρα έναρξης 21:30 το βράδυ.

Το πρώτο ματς του πρωταθλήματος θα διεξαχθεί στο ΔΑΚ Λαμίας το Σάββατο (24/8, 19.00) μεταξύ της τοπικής ομάδας και του Παναθηναϊκού. Την ίδια μέρα στις 20.00 θα μπει στην «κούρσα» ο πρωταθλητής ΠΑΟΚ απέναντι στον Παναιτωλικό, όπως και ο Ολυμπιακός στις 21.00 κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης.

Για την 2η αγωνιστική η Ξάνθη θα αντιμετωπίσει στο Αγρίνιο τον Παναιτωλικό το απόγευμα του Σαββάτου (31/8, 19:00) ενώ η πρεμιέρα της στα Πηγάδια την 3η αγωνιστική με αντίπαλο τον Αστέρα Τρίπολης θα γίνει την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου στις 19:00 το βράδυ.

Από τις ώρες γίνεται αντιληπτό ότι για την διοργανώτρια αρχή τα ματς με Παναιτωλικό και Αστέρα Τρίπολης θα τα δείξει η ΕΡΤ, το λογότυπο της οποίας υπάρχει και στα προγράμματα που ανακοίνωσε η Super League. Αναλυτικά το πρόγραμμα των τριών πρώτων αγωνιστικών: