Χώρισε η Ιωάννα Τούνη με τον Νώντα Παπαντωνίου

Το γύρο του διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ώρες η είδηση πως η Ιωάννα Τούνη και ο Νώντας Παπαντωνίου έχουν χωρίσει και χάραξαν ξεχωριστούς δρόμους.

Οι φήμες ξεκίνησαν από την απουσία του γνωστού μπασκετμπολίστα από τα γενέθλια της ξανθιάς καλλονής πρώην παίκτριας του My Style Rocks και αποφοίτου του Παιδαγωγικού Τμήματος Αλεξανδρούπολης του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης, το βράδυ του Σαββάτου.

Έτσι λοιπόν, η Ιωάννα Τούνη με αφορμή τα πολλά μηνύματα που σύμφωνα με δική της δήλωση δέχτηκε στα social media που διατηρεί, αποφάσισε μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram να ανακοινώσει και επίσημα τον χωρισμό της.

«Μου έχετε στείλει πάρα πολλά μηνύματα και με ρωτάτε γιατί έλειπε ο Νώντας από τα γενέθλια μου χθες. Είναι μια σχέση που εγώ η ίδια έχω εκθέσει στα social media μου, οπότε πιστεύω πως είναι σωστό να σας πως έχουμε χωρίσει εδώ και ένα μήνα. Έχουμε πολύ καλές σχέσεις μεταξύ μας και αγαπιόμαστε πολύ.

Αποφασίσαμε ακόμη και να πάμε το προγραμματισμένο ταξίδι μας στο Μπαλί λίγες μέρες πριν, να δοκιμάσουμε ξανά αν λειτουργεί όλο αυτό μεταξύ μας. Αλλά στην τελική αποφασίσαμε συναινετικά να το λήξουμε. Ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον σας», έγραψε χαρακτηριστικά η ανακοίνωση της Ιωάννας Τούνη.

Η ανάρτηση της Ιωάννας Τούνη…