Super League: Μοιρασμένες εντυπώσεις και γκολ για ΑΟΞ και Βόλο στα Πηγάδια

Η Ξάνθη έδωσε το πρώτο της φιλικό σε εγχώριο επίπεδο για φέτος. Αντιμετώπισε την νεοφώτιστη ομάδα του Βόλου η οποία φέτος θα αγωνίζεται στη Super League. Ο Βόλος προηγήθηκε με 0-1 ενώ η Ξάνθη αργότερα ισοφάρισε. Ο αγώνας έληξε ισόπαλος 1-1.

Στο 32′ η πρώτη μεγάλη ευκαιρία του πρώτου μέρους με την Ξάνθη να σκοράρει με τον Πεταρ Τζουρίτσκοβιτς που πήρε το ριμπάουντ από την απόκρουση του Γκαραβέλη, και τον ρέφερι να ακυρώνει το γκολ ως επιθετικό φάουλ του σκόρερ σε αντίπαλο αμυντικό.

Το πρώτο γκολ της αναμέτρησης βέβαια το πέτυχε ο Βόλος στο 40′ με σκόρερ τον Σεμπάστιαν Μπασόνγκ, που έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Αμπάντ με κεφάλια μετά από εκτέλεση φάουλ του Σαρμιέντο από αριστερά.

Πολύ καλή ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους στο 42′ με τον Μάντζη να πλασάρει άουτ από θέση τετ – α – τετ κι έτσι να παραμένει το 0-1.

Στο 56ο λεπτό της φιλικής αναμέτρησης Καλή ευκαιρία για τον Βόλο με κεφάλια του Δημόπουλου που μπλόκαρε ο Αμπάντ.

Στο 59′ η Ξάνθη έφερε το ματς στα ίσα με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μπάριεντός. Στι 65′ τεράστια ευκαιρία για την Ξάνθη, με τον Μπαξεβανίδη να βγάζει πολύ ωραία συρτή μπαλιά για τον Αμορίμ στο δεύτερο δοκάρι, αλλά ο τελευταίος προ κενής εστίας να μη μπορεί να σκοράρει. Μεγάλη ευκαιρία και με τον Φοσερ στη συνέχεια οου βγήκε τετ α τετ με τον αντίπαλο κιπερ, τον πέρασε αλλά άνοιξε πολύ το κοντρόλ και δε μπόρεσε να σκοράρει. Στο 90′ νέα καλή ευκαιρία για την Ξάνθη με τον Φασιδη μέσα από την περιοχή να σούταρει, αλλά να αποκρούει ο Καραγκιοζης.


Περισσότερα σε λίγο…