Γ’ Εθνική: Αποχώρησε από τον Ίασμο και πάει Έβρο ο πορτιέρο Παναγιώτης Τσομπανόπουλος

Χωρίς ποδοσφαιριστές έμεινε ο νταμπλούχος Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου αφού αποχώρησε από την ομάδα και ο ελπιδοφόρος τερματοφύλακας Παναγιώτης Τσομπανόπουλος που βρίσκεται στο στόχαστρο της Ένωσης Αλεξανδρούπολης.

Ο νεαρός Τσομπανόπουλος φέτος ήταν ίσως ο κορυφαίος πορτιέρο της ΕΠΣ Θράκης και δούλεψε με τον προπονητή τερματοφυλάκων του Ιασμου Γιωργο Μπακιρτζίδη, που είχε εισηγηθεί την απόκτησή του. Ωστόσο η κατασταση στον Μέγα Αλέξανδρο που δύσκολα θα κατέβει στο πρωτάθλημα μην έχοντας ουτε 4 δελτία τον ανάγκασε να αποχωρήσει από την ομάδα.

Ο Βολιώτης στην καταγωγη Τσομπανόπουλος προέρχεται από ποδοσφαιρική οικογένεια με παράδοση στους γκολκίπερ και γεννήθηκε στις 16/3/2000 και άρχισε να ασχολείται με το ποδόσφαιρο σε ηλικία μόλις 5 ετών στην ΑΠΟΒ. Στα 12 του εντάχτηκε στον Μαγνησιακό και ήταν στέλεχος των μικτών της ΕΠΣΘ. Στην συνέχεια «κέρδισε» 4ετή υποτροφία στο Arsenal Elite Akademy με έδρα τη Θεσσαλονίκη, που απαρτίζεται από επίλεκτους νεαρούς της Νοτιοανατολικής Ευρώπης, ενώ αγωνίστηκε και στο πρωτάθλημα Α’ ΕΠΣ Μακεδονίας κάτω από τα δοκάρια του Ιπποκράτη. Στα 16 του συνέχισε και πήρε 12 παιχνίδια με την ομάδα Κ17 της ΑΕΚ στο αντίστοιχο πρωτάθλημα της Super League, για να επιστρέψει πέρυσι στην Μαγνησία για να διαβάσει για τις πανελλήνιες και τελικά να περασει στα ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής και να κατακτήσει φέτος το νταμπλ με τον Ίασμο.