Volley League: Τα πέντε μέλη του νέου ΤΑΑ του Εθνικού Αλεξανδρούπολης

Οι Παύλος Μιχαηλίδης, Τάσος Μισαηλίδης, Αθανάσιος Ανδραβίζος και Σμαρώ Δέλκου είναι τα τέσσερα στελέχη που θα πλαισιώσουν την Χρύσα Λουπασάκη στο νέο ΤΑΑ του Εθνικού Αλεξανδρούπολης.

Την παρουσίασή τους έκανε το μεσημέρι, κατά την προγραμματισμένη συνέντευξη Τύπου, η ίδια η νέα πρόεδρος του ΤΑΑ Χρύσα Λουπασάκη. Παράλληλα, αποκάλυψε και τις αρμοδιότητες που θα έχουν το καθένα.

Συγκεκριμένα:

Ο Παύλος Μιχαηλίδης του Σάββα ανέλαβε γενικός γραμματέας και υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων του ΤΑΑ Εθνικός.

Ο Τάσος Μισαηλίδης ανέλαβε καθήκοντα ταμία του ΤΑΑ και υπεύθυνος του τμήματος μάρκετινγκ που αναβαθμίζεται και ανοίγεται σε όλα τα διαφημιστικά γραφεία της πόλης.

Ο Αθανάσιος Ανδραβίζος ανέλαβε χρέη τιμ μάνατζερ. Τέλος, η Σμαρώ Δέλκου που όπως και οι περισσότεροι έχουν υπηρετήσει και στο παρελθόν, θα είναι απλό μέλος του ΤΑΑ Εθνικός Αλεξανδρούπολης.

Όπως ανέφερε η Χρύσα Λουπασάκη, όλα τα νέα μέλη που απαρτίζουν το ΤΑΑ Εθνικός Αλεξανδρούπολης αυτοβούλως δέχθηκαν να βοηθήσουν σε αυτήν την δύσκολη προσπάθεια που θα γίνει για να μπορέσει ο Εθνικός όχι απλά να συμμετάσχει στο νέο πρωτάθλημα αλλά και να διατηρηθεί σε υψηλό επίπεδο.

Διαδέχονται τους Αντώνη Χατζησταύρου (πρόεδρος), Αντώνη Τελόπουλο, Διονύση Δριβάλα, Κώστα Παλλακίδη και Γρηγόρη Σιδηρόπουλο (μέλη) που αποτελούσαν το προηγούμενο ΤΑΑ, το οποίο ως γνωστόν καθυστέρησε υπερβολικά να παραδώσει τον απολογισμό του με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί το αδιέξοδο που οδήγησε στην περιπέτεια του προηγούμενου τριμήνου.

Υπενθυμίζεται ότι αρχικά η εκλογή νέου ΤΑΑ είχε οριστει για την Γενική Συνέλευση της 5ης Μαΐου, όταν και εξελέγη το νέο ΔΣ του συλλόγου. Ωστόσο λόγω και της μη ύπαρξης απολογισμού από μέρους του ΤΑΑ αλλά και των εκκρεμοτήτων που υπήρχαν με συμβόλαια που ήταν σε εξέλιξη, δόθηκε παράταση. Στην επόμενη Γενική Συνέλευση με επιστολή τους τα τρία από τα απερχόμενα μέλη του ΤΑΑ δήλωσαν την μη πρόθεσή τους να συνεχίσουν, αποφεύγοντας όμως να κάνουν απολογισμό στο σώμα της Γενικής Συνέλευσης.

Μπροστά σε αυτό το αδιέξοδο κατέθεσε πρόταση να αναλάβει το ΤΑΑ Εθνικός η Χρύσα Λουπασάκη, που μέχρι τότε ενεργούσε ως πρόεδρος της Εξελεγκτικής Επιτροπής του ΜΓΣ Εθνικός Αλεξανδρούπολης και κάπως έτσι φτάσαμε να χαθούν τρεις πολύτιμοι μήνες και η παρουσίαση του νέου ΤΑΑ να γίνει στις 5 Αυγούστου, ενώ υποτίθεται ότι θα έπρεπε να έχει εκλεγεί στις 5 Μαΐου.

Υπενθυμίζεται ότι τα μέλη του απερχόμενου ΤΑΑ δεν έλαβαν καθαρή απαλλαγή της θητείας τους από το σώμα της Γενικής Συνέλευσης του ΜΓΣ Εθνικός Αλεξανδρούπολης αλλά με… αστερίσκο. Πάντως, τα μέλη του νέου ΤΑΑ δεν έδειξαν διάθεση να επιρρίψουν ευθύνες σε εκείνα του προηγούμενου. «Δεν είμαστε εδώ για να κάνουμε λαϊκά δικαστήρια», ανέφεραν χαρακτηριστικά. Αντιθέτως μάλιστα, ζήτησαν την συνεργασία και την συμπαράστασή τους, αναφέροντας ονομαστικά τους Αντώνη Χατζησταύρου, Κώστα Παλλακίδη και Γρηγόρη Σιδηρόπουλο.

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος του ΜΓΣ Εθνικός Αυγερινός Μεσινέζης που μίλησε πρώτος και παρουσίασε την Χρύσα Λουπασάκη, δήλωσε ότι τα νέα μέλη του ΤΑΑ Εθνικος, διαθέτοντας και εμπειρία από τα προηγούμενα χρόνια, χαίρουν της απόλυτης εμπιστοσύνης της διοίκησης και συνολικά της οικογενειας του Εθνικού Αλεξανδρούπολης και θα έχουν την αμέριστη στήριξή όλων των ανθρώπων του σωματείου ώστε να πετύχουν στο δύσκολο έργο τους.