Νταλίκα έκοψε στα δύο την Εγνατία μεταξύ Κομοτηνής και Αλεξανδρούπολης – Έκτακτα μέτρα της Τροχαίας

Μία νταλίκα ανετράπη στην Εγνατία Οδό λίγο μετά τα διόδια Μεστής, στα όρια των Νομών Ροδόπης και Εβρου. Λόγω του τροχαίου μία λωρίδα κυκλοφορίας παραμένει κλειστή.

Συγκεκριμένα, ο οδηγός νταλίκας έχασε τον έλεγχο του οχήματος του, κόβοντας την Ε.Ο στη μέση, περνώντας στο αντίθετο ρεύμα,  με αποτέλεσμα την ανατροπή του φορτηγού.

Έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις βραχείας διάρκειας, λόγω τροχαίου ατυχήματος ανακοίνωσε ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης.

Η Εκτροπή – ανατροπή νταλίκας, που σημειώθηκε αργά το απόγευμα σε σημείο της Εγνατίας Οδού εδαφικής αρμοδιότητας της Δ.Α. Ροδόπης και στο ρεύμα προς Κομοτηνή (ανατολή προς δύση) είχε ως αποτέλεσμα να ληφθούν επιπλέον μέτρα για την ομαλή – ασφαλή κυκλοφορία των οχημάτων.

Πιο συγκεκριμένα, αποφασίστηκε η προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων που κινούνται στην Εγνατία Οδό από ανατολή προς δύση στην χ/θ 607,4 (Α/Κ Μάκρης) και την προσωρινή εκτροπή αυτής στην παλαιά Εθνική Οδό Αλεξ/πολης Κομοτηνής. Επίσης, η προσωρινή απαγόρευση κυκλοφορίας φορτηγών οχημάτων από το Σ.Σ.Δ. Κήπων προς την Κομοτηνή μέχρις λήξεως των κυκλοφοριακών μέτρων.

Πηγή: http://www.thrakinea.gr και https://www.inevros.gr/ και https://www.ert.gr/